Téliesíthető iker babakocsit ajánlanátok?
Bergont ismerem, de nem igazán tetszenek az arányai.
Az egymás mögöttiben az nem tetszik, hogy az elöl ülőnek nincs normális sportrésze, a hátsónak meg a kosárba lóg a lába és nem lát ki. Persze lehet rosszul gondolom.
A Mikado duet nagyon tetszik, és az ajtókon is úgy nézem befér, mert 77cm széles (a normál ajtók meg 90 cm-től vannak). Tetszenek a pasztell színei is, elég nagy a választék, ahogy néztem a vaterás linken. A Herqules is nagyon tetszik.
Mondjuk a legjobb lenne életben is megnézni, megfogni, kipróbálni milyen tolni....stb.
A Jané nem gyárt egymás mellett ülőt? Mert nagyon tetszenek a színei, és szépen kidolgozott minőségi dolgaik vannak.
Köszönöm a válaszokat, mindegyik nagyon hasznos volt.
A kérdés már csak az, melyik üzletben lehet megnézni a mikado duettet és a herqulest?????
Köszönöm. :)
Eddig azt hiszem ez a legjobb: Mikado Duet.
Az X-lander iker kocsijának Ti is kicsinek találjátok a lábtartóját???
Még ezt találtam Neked!
Az x-Landernek szerintem neki kicsi a lábtartója(láttam életben)Csak olyan fura itt a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!