Van még itt olyan km/rajtam kívül/ aki 2012 júliusban szül? Beszélgetünk?
Hogy érzitek magatokat? Kisfiú vagy kislány lesz? Hol fogtok szülni,hogyan? Féltek? Mi lesz a baba neve? Van fogadott orvos/szülésznő?
Minden érdekel :)
Várom a válaszokat!
Van aki M.o.-on szül? Hol?
Én Fehérváron.
3.-nak,kitartás, tudom milyen egész nap talpon lenni,és rohanni a gyerek után, az enyém már 22 hónapos és nem tud megülni a seggén :D
Biztosan elnézték a napot, olyan sok szám van abbana táblázatban. :) 1 nap meg nem számít.
Már megírtam, hogy +6-7 kg-nál játok. Most indult be igazán. Úgy tudom, hogy a 6-7. hónapban jön fel a legtöbb kiló. Szerintem még jól állok.
A szüléshez pedig mindenféleképpen állj pozitívan, mind1 hogy milyen élmény volt az első. Szerintem sokat számít a hozzáállás. Aztán majd kiderül, hogy igaz e amit gondolok. :)
Üdv: 2. válaszoló
3-ik vagyok
nem hisztis a lányod kérdezö? mert az enyém komolyan a dackorszak közepén van, és ráadásul elsön lakunk, a mosókonyha a pincében, már utálok kimozdulni is, de minden nap kell a gyerek miatt.
elsönek:
azért jól gondold meg ezt a vízben szülést, habár én mindig idgenkedtem töle (pedig verseszerüen úsztam 5 évig). itt a korház látogatáson közölték is hogy csak az akarjon vízben szülni aki igazán felkészült, mert nem leányálom söt, elég kényelmetlen is, mert minden csúszik, nehéz megkapaszkodni, a férj nem nagyon tudja a kezedet fogni, nincs ctg a hasadon stb... így inkáb b azt javasolják a vajúdáskor fekügyenek bele, de szülni csak a nagyon felkészülteket enegedik. plussz mindenképpen kell HIV vizsgálat hozzá. (habár nálunk azt hiszem ingyenes)
első vagyok: Szerintem is kevés a 2, akármi van a kórházba kell mennem. a 20. heti UH-on megmondták, hogy kisfiú, beledugta a kukacot a képernyőbe, elég egyértelmű volt:)
Vízben szülés: hát igazából én egy dúlával beszéltem erről nagyon sokat, és ő pedig 100%ban ajánlja, mert, hogy megkönnyíti a szülést stb. :) Idekint apuka is bent van a medencében és hátulról fog, támaszt, a HIV tesztet pedig már az első vérvételemkor automatikusan megcsinálták, bele is írták az eredményt a kiskönyvembe. Igazából senki sem tud eltántorítani, én már alig várom, hogy kipróbálhassam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!