Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Válasszam az amniocentézist?...

Válasszam az amniocentézist? 37 éves vagyok, harmadik gyermek, most a 12 hetes uh-n derült ki, hogy valójában 14,5 hetes. Minden rendben van, tarkóredó, stb.

Figyelt kérdés

Május 24-re kaptam időpontot a genetikára, de az új számítás szerint akkor már 20 hetes lennék.

És nagyon félek a vetéléstől, bár eddig nagyon biztos voltam,hogy elvégzem a vizsgálatot.A kombinált tesztről lemaradtam, hogy már 14 hetes vagyok.

Nem tudom mit tegyek?Tanácsot kérnék-tapasztalatokat, köszönöm.

2012. ápr. 26. 08:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy pár dologra szűr. 34 évesen voltam terhes. 1:35 down kórra jött ki. Én is Hajdú Krisztinához kerültem, uh-on nem látott semmit, de azért javasolta a véreredmény miatt az amniot. Negatív lett, megnyugodtam. Kislányom keze vastagabb az egyik, mint a másik, ahány orvos, annyi félét mond és van rajta egy vele együtt növő hatalmas szőrös anyajegy. Mindez a gyönyörűszép kislányomon. Jelenleg is vizsgálják. Valószínű, hogy hemihypertrópia, ami 600x nagyobb daganatképződéssel járhat.

Felhívtam a genetikust, hogy ilyenkor mi van. Válasza: down kóros? nem? hát arra szűrtek és még párra, semmi többre. Hisz KÉPTELENSÉG a sok betegséget kiszűrni. A legszőrnyűbbekre szűrnek.

A Hajdú K. azt mondta, hogyha a 12. heti uh rendben van, és a 18. heti is genetikussal nézve, akkor nagy baj nem lehet. De, mivel van négyestesztem és az rossz, így javasolja az amniót.

Az a 4 hét maga volt a pokol, míg vártuk az eredményt. De most sem sokkal jobb a helyzet, mert aggódom az 1 éves lányomért:(

2012. ápr. 26. 15:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó válaszoló- nagyon sajnálom! Remélem rendben lesz a kislányod.
2012. ápr. 26. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!