Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második, harmadik babát...

Második, harmadik babát várók, nektek mikor kezdett növekedni a pocakotok?

Figyelt kérdés
Mikortól éreztétek, hogy kellemetlen a normális nadrág?
2012. márc. 11. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
13-14 hetesen a harmadikkal. De csak az ejtett derekú nadrágjaim voltak jók, és az is okozta, hogy nagyon le voltam fogyva, amikor terhes lettem, tehát alapból is lötyögtek kicsit.
2012. márc. 11. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:

20. het utan a masodik babaval. Akkor kezdett valamicske pocakom lenni, de az sem nagyon latszott, csak mar kenyelmesebb volt a pocakbetetes szoknya es nadrag.

En amugy vekony vagyok es izmos, szoval nekem nem nott hamar a pocakom egyik babaval sem.

2012. márc. 11. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Második babát várom, éppen 13 hetes vagyok ma. Gömbölyödik a pocakom, aki ismer annak már látványos, aki nem az azt hiheti,hogy jól vagyok lakva,vagy picit hájasabb vagyok deréktájban:)

172 cm és 65 kg vagyok most, teljesen normális testalkatú.

2012. márc. 11. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
2. babóval a 18. hétben járok és simán a régi farmeremben járok még, totál kényelmes.
2012. márc. 11. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Vékony testalkatú vagyok, így nagyon hamar meglátszott rajtam már az első babó is. 12 hetesen már kis gömbölyű pocakom volt, a másodikkal már a 10. hét környékén, most a harmadikkal már a 8. héten elfelejthettem a normál cuccaimat. Mondjuk elég nagy, 4 kiló körüli babákat szültem eddig, lehet ez is közrejátszik.... Mindenesetre most vagyok a harmadikkal 26 hetes és akkora a pocakom, mint másnak amikor szülni megy.:S
2012. márc. 11. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
A harmadikat várom, a 12-13-ik hétig tudtam hordani még az utolsó farmeromat. Aztán jött a kismama nadrág.
2012. márc. 11. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyebkent nem konkretan a vekony/vastagabb testalkattol fugg, hogy kinek mikor es mennyire latszik.

Egy igencsak vekony, mar-mar sovany nonek sem latszik hamar, ha sportos, izmos es eros a hasizma. Inkabb ettol fugg. Az eros hasfal nagyon-nagyon erosen tudja tartani bent a dolgokat, ezert van pl a sportoloknak is kisebb pocakjuk.

2012. márc. 11. 18:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Én az első két terhességem alatt az első trimeszterben ledobtam 12 kilót és a pocakom is csak a 20. hét körül kezdett kerekedni. Ezért kérdeztem, hátha most nem így járok. :)

Meg kicsit furának találtam, hogy 6-7 hetes terhesek írják, hogy már mennyire látszik nekik.

2012. márc. 11. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Masodik vagyok.

Hat, ha akartam volna, akkor en is mondhattam volna, hogy latszik mar par hetesen, mert en rettenetesen puffadtam mindket babaval bo 14 hetig, estenkent majd szetdurrantam, mint egy lufi. De reggel/napkozben lapos volt a hasam. Szoval tisztaban voltam vele, hogy az nem a baba, hanem a terhesseg/puffadas/sok gyumolcs kombinacio eredmenye.

2012. márc. 11. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is ez a puffadásos fajta vagyok.

Harmadik babámmal már a 6.héttől nem tudtam begombolni a nadrágaimat,de nem közvetlenűl a méhem miatt.

A sok gyümi,a sok folyadék és az emésztésem megzavarodott kissé a terhességtől.

2012. márc. 12. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!