36+5 hetesen 3 kg-ra becsülték a babám súlyát. Mennyi lesz kb. a vége?
Az én egyikemet 36hetesen 2750re tippelték, 38hétre született 2600zal.
MÁsik fiamat pedig 37hetesen tippelték 2,8kg-ra, ő 39+2n született 3050grammal.
Szerintem max 3500grammos lesz a bébid!!
Könnyű szülést és tényleg írd meg, mennyi lett!!
13:40-esnek: köszönöm, hogy mondod. A szülés előtti napon 4 kilósnak saccolták, úgyhogy nem csak a 38. heti, de a szülés előtti becslés sem jött be.
Lehet más babák nem híznak, és még veszítenek is a súlyukból. Lehet. De nem volt pontos a súlybecslés nálam.
Ja jó elnézést. Nem bántásként írtam, hiszen nem írtad, hogy a szülés előtt 4 kg-osnak becsülték. Az alapján, amit a hozzászólásodban közöltél, nem lett volna téves a becslés.
Mindegy, jól le is lettem pontozva, pedig abszolút helytálló volt, amit írtam, és nem is érzem, hogy bántó kicsengése lett volna.
Oké, nem is volt bántó, a pontozás meg tök mindegy.
Csak sokaknak jósolnak nagy vagy épp kicsi babát, aztán nem jön be.
Nekem a doki kedvesen ilyet szólt, hogy elefántbébi lesz. :) Hát nem lett az. :)
De amúgy sokszor van a becslésnél olyan, hogy +/- 500 gramm, és ha belegondolunk fél kiló egy kisbabánál elég sok, úgyhogy nagy a szórás. :)
Gratulálok- akkor az én tippem nem jött be, én max 3500grammra tippeltem a babádat! :)))
Nagyon jó egészséget nektek, sok boldogságot a babához.
Köszi, hogy megírtad!
Tényleg tök eltérő súllyal születnek, nem is nagyon lehet megjósolni. :)
S persze gratulálok!
Sok-sok türelmet és kitartást kívánok, boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!