Ha tudod hogy a ferjed mennyire szereti a szekszet. Veled de
mikor terhes vagy a vege fele jarsz mar nem vagy kepes
megadni az oromot. Akkor a ferjed kepes varni vagy mashoz
fordul?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 14:48
1/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy megvárt volna, de én másképp okoztam neki örömöt.
Plusz a 6. hete is türelemmel megvárta és a 9. héten voltunk együtt, mert addig a hátam közepére se kívántam a seXet.
2012. márc. 30. 14:53
2/9 anonim válasza:
Az már régen rossz, ha felmerül, hogy máshoz forduljon...
Van akit már az elején eltilt az orvos. Felnőtt embernek nem a sex kéne, hogy legyen a mindene.
2012. márc. 30. 14:58
3/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy meg fog várni. Szeretjük egymást, tudom, hogy nem lépne félre.
2012. márc. 30. 15:02
4/9 anonim válasza:
A második válaszolóval értek egyet maximálisan.
Egy felnőtt ember legyen képes uralkodni az ösztöneit.
Egy dolog a terhesség, de mi van akkor, ha pl. a feleség súlyosan lebetegszik, vagy baleset éri, és hetekig vagy hónapokig "más módon" sem tudja kielégíteni a férfit. Akkor azt a nőt már meg is lehet/kell csalni?
2012. márc. 30. 15:04
5/9 anonim válasza:
Nekem nem ment félre. Amikor már annyira nem kívántam, máshogy okoztam neki örömet. Aztán ugye a 6 hét, utána a hasfájós időszak - mondjuk ekkor ő sem nagyon volt beindulva, napi 2-3 óra alvás mellett :-) "Úgy" 9-10 héttel a szülés után voltunk együtt először.
2012. márc. 30. 15:23
6/9 anonim válasza:
Ha valaki, hát az én férjem igazán szexmániás, normál esetben a napi szex alap nála. De már van két gyerekünk, harmadikat várjuk és eddig még soha nem volt gond abból, hogy a terhesség vége felé nem kívántam a szexet, vagy hogy gond nélkül kivárja, amíg szülés után újra akarom én is.... Normális ember, főleg, ha szereti is a párját, megérti a szituációt és legfeljebb segít magán, ha már nagyon szükségét érzi. De nem lép ezért félre.
2012. márc. 30. 17:26
7/9 anonim válasza:
Szia! Sikerült kideríteni, hogy hány hetes terhes vagy?:)
Én még 40 hetesen is képes voltam neki megadni az örömöt, pedig óriási volt a pocakom. A 6 hét alatt pedig máshogy oldottuk meg a szexet. Ha máshoz fordulna, ott már komoly gond lenne. Szerencsére mindig találtunk megoldást arra, hogy mindkét félnek jó legyen.
2012. márc. 30. 20:43
8/9 anonim válasza:
Nekem szextilalom van,és még segíteni sem tudok a férjemen,mert attól én is izgalomba jönnék.Inkább hagyom,hogy megoldja magának. :)
Ha félrelépne tuti levágnám neki!
2012. márc. 31. 15:16
9/9 anonim válasza:
Igaz, hogy mi a párommal elég fiatalon leszünk szülők, de neki meg se fordult a fejében, hogy félrelépjen. Én 12 hetes elmúltam mikor megtudtuk, hogy baba lesz, és 13 hetesen már eltiltott a sextől a doki. Ma vagyok 40 hetes, de folyamatosan velem van, és azt nézi ,hogy nekem mi a jó. Tudja jól, hogy nem lehet szóval még nem is utal rá, hiába szeretné. Ha igazán szeret, akkor kibírja várni ezt az időt ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!