Káros-e a babára, hogy a lakásban tartunk két nem szobatiszta cicát és egy kutyát?
Hogy lehettek már ennyire ostobák kedves állattartók?
Nektek a kutyátok,macskátok...stb..fontosabb a gyereketeknél???Akkor minek nektek a gyerek?
Egy újszülöttnek nincs is még immunrendszere,ezután fog kifejlődni.Szerintetek jó edzés az neki,hogy állati ürülék,szőr,nyál,és minden féle baci veszi körül???
Már hogy lehetne higiénia és tisztaság egy olyan lakásban,ahol a gazda együtt alszik a kutyával,és az mindehova bejáratos?Az asztalhoz is oda ül veletek???
Hihetetlen milyen igénytelen emberek vannak,és ti neveltek gyerekeket???Ez gyönyörű mondhatom.
Hú, srácok, itt nagyon komoly mellélátások, babonák vannak. Gondolom, aki óckodik az állatoktól, még állatorvosnál sem tett sűrűn látogatást. Nos, én tettem, amikor terhes voltam, hasonló volt a felállás, mint a kérdezőnél, kutya-cica a lakásban. Ő azt mondta, hogy menjek el a toxoszűrésre, ha már átestem a betegségen, semmi gond. Mondta, hogy ügyeljek a higiéniára, minden állatsimi után kézmosás, kerüljem a közeli kontaktot - ne nyalogassam:) -, rendszeresen vigyem őket ellenőrzésre és ne feledkezzek meg a féregtelenítésekről, oltásokról. Az állatokat folyamatosan tisztán kell tartani. Ha ezeket a szabályokat betartom, akkor nem lehet gond. Arra egyébként senki nem gondol, hogy az a gyerek, aki állat nélkül nő fel, egy csodálatos érzéssel szegényebb lesz? Én így voltam ezzel, mert gyerekkoromban a szüleim tiltották - fujj, büdös, undorító, sok gond van vele, le kell vinni sétálni, etetni kell stb. Pedig annyiszor sírtam egy kis társért, aki mindig ott van velem, akitől szeretetet kapok akkor is, ha mindenki más elfordul tőlem? Gondoljatok a gyereketek lelki fejlődésére és boldogságára is! Ne tartsátok dobozban!
Egyébként most egy féléves, makkegészséges csöppség boldog anyukája vagyok. És nem vagyok lusta takarítani:)
Jobb, hogyha a párod takarít, mert éppen attól lehet csak probléma, hogyha a melléktermékükkel "találkozol".Másból semmi baj nem lehet. :oD
Boldog babavárást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!