Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki komolyan...

Van itt olyan, aki komolyan fontolóra vette az abortuszt, azután mégsem tette meg?

Figyelt kérdés
Később nem volt lelkiismeretfurdalásotok, amikor arra gondoltatok, hogy egy pillanatban megtettétek volna? Hogyan dolgoztátok fel, amikor a gyereketekre néztetek, nem gondoltatok arra, hogy nem mindig szerettétek úgy ahogy megérdemelte volna?
2012. ápr. 23. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem ilyen válaszra vársz, de azért leírom.

Anyukám 28 évvel ezelőtt elment az orvoshoz, hogy elvetet. Ott ült a rendelőben, akkor mikor valami belső hang azt súgta neki, hogy álljon fel, és jöjjön el. Sajnos trombózisa volt, és emiatt javasolták neki az abortuszt, de ő inkább vállalta a kockázatot. Így most itt vagyok, boldog vagyok, mert Anyukámat megajándékozhatom egy kisunokával!! :)))

2012. ápr. 23. 14:25
 2/3 porcukormókus ***** válasza:

Például én.. Nem, nincs miatta lelkiismeretfurdalásom. A fiamnak biztosan el fogom mesélni a történetemet, és biztos vagyok benne, hogy meg fog engem érteni. Mellesleg engem sem vártak, egy rossz házasságba születtem bele, inkább azon csodálkozom, hogy anyukám megtartott!

Mi a férjemmel az utolsó pillanatban gondoltuk meg magunkat. Ott álltunk a kórház kapujában, egymásra néztünk, aztán hazajöttünk. Ma vagyok 17 hetes, pont ma igényeltem vissza a befizetett pénzt.

Leginkább az anyagiak miatt ijedtünk meg, illetve van már egy kislányunk, 15hónap lesz a korkulönbség, engem ez is kicsit megrémisztett. De mostmár nincs bennem ezek miatt félelem, együtt meg fogjuk oldani. :)

Mellesleg kisfiúnk lesz, már néha érzem mocorogni, és nagyon-nagyon várom már! :)

2012. ápr. 23. 16:40
 3/3 porcukormókus ***** válasza:
Viszont az abortusszal járó lelki terhet nem tudom hogy dolgoztam volna fel.
2012. ápr. 23. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!