3-4 hetes terhesen milyen abortuszt végeznek el?
Szia!
Igazándiból ezt kellene:
csak ez kies hazánkban a magukat magzatvédőként meghatározók áldozatos aknamunkája folytán lehetetlen, mert ex-lex, hisz abortív beavatkozásnak számít, viszont az abortív beavatkozásra csak azután van lehetőség, ami után a nőgyógyász fixen megállapította a terhességet - amikor már nincs mód a menstruáció szabályozás nevű kíméletes, szakrendelőben, ambuláns beavatkozásként elvégezhető, és a nőre, későbbi terhességeire veszélyt nem jelentő beavatkozásra.
7-es vagyok...
Igen, tagadhatatlanul vannak körülmények, amikről szót kell ejteni... az említett menstruáció-szabályozással kapcsolatban azok fogalmazódtak meg, hogy az eljárás egyszerű, és eszköz-igénytelen volta okán az állam elveszti a lehetőségét a reprodukciós folyamatok totális kontrolljára, többé nem lehet az abortuszt mint olyant betiltani ha akarják se nyilván, max a +6 hetest (az eljárás a 6. hétig jön egyáltalán szóba), ilyen módon a magukat magzatvédőknek nevező csoportok is elvesztik a fő lobbyzási területüket a kórházi, műtéti beavatkozással való riogatást (Néma sikoly és tsai), és a szigorúan kötött, időhúzó procedura lehetőségét. Valszeg úgy hangzana az érvük, hogy "felelőtlenné tesz"...
Namost, ezeket a kétségkívül fennálló hatásokatlehet veszélynek is tartani, szerintem mondjuk inkább pozitívak lennének, hisz a másik oldalon a nő kímélete, és a sokkal kevesebb abortusz utáni posztop szövődmény lenne, úgy testi, mint lelki síkon.
És akkor ugye - ha már itten szeretik a némasikolyféleségeket kopipésztelni, tegyünk erről a dologról is egy "hirdetést", csak hogy képben legyen mit jelent, hogy egyszerű, és alacsony költségű:
(Ujfent nyomatékosan megemlítve, hogy hála a honi "magzatvédő" csoportok tevékenységének, akik a nőket ellenőrzés alatt tartani és abortusz esetén büntetni akarják, a lelkiismeretfurdalás-businessben utaznak, ez jelenleg Magyarországon NEM LEGÁLIS!!!)
Az angol cikkben hivatkozott "zugkaparók" a Planned Parenthood az USA legnagyobb, praktice az összes szövetségi államra kiterjedő tevékenységű nőgyógyászati szervezete, ami ingyenes egészségügyi ellátást nyujt rászorult nőknek.
Nem erről van szó, én orvosként szemlélem a készítmény hatását, az európai klinikai tapasztalatok alapján, úgy, hogy egy abortuszt már átéltem, így mind a pszichés, mind a fiziológia oldallal tisztában vagyok, és azzal is, hogy jó volna, ha lenne valamilyen gyógyszeres, vagy kevésbé invazív eljárás a jelenlegi helyett.
Úgy látom, hogy te pedig csak gyógyszerreklámmal foglalkozol, de mindegy. :) /A tény, hogy felelőtlenebbé tesz egyébként vitathatatlan, de van, akit az abortusz lehetősége is azzá tesz./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!