Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4 hetes terhesen milyen...

3-4 hetes terhesen milyen abortuszt végeznek el?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

...A posztoperációs szövődmények pedig elhanyagolhatóak a jelenlegi eljárással, ezen felül a fél kezemen meg tudom számolni a hatodik hétig abortuszra jelentkezőket. A gyógyszer hosszú távú mellékhatásai azonban 30-40%-os előfordulásúak, és az endokrin rendszer tekintetében igen súlyosak. Legalitás és illegalitás problémája pedig nem a magzatvédő csoportok olykor valóban eszetlen propagandájánál kezdődik - ami mellesleg hatástalan is, tekintve, hogy itthon jelenleg a terhességek közel 50%-a művi megszakítással végződik.

Az eljárás hosszúságáról pedig annyit, hogy amennyiben igény van rá, vagy sürgető a beavatkozás az időkeret vagy bármi miatt maximum 4 napot vesz igénybe.

Kicsit összeesküvés-elmélet szagú az írásod, és olyanokat érzel a háttérben, akik egyébként abszolút nem kapnak teret. A hazai abortusz törvény ugyan korlátok között, de tág korlátok között engedélyezi az abortuszt, és működik is, az összeurópai átlagot nézve iszonyú mennyiségű terhességmegszakítás is ezt igazolja. A gyógyszernek, amelyről beszélsz remek a propagandája, de kis betekintéssel a működésébe könnyen belátható, hogy nem minden arany, ami fénylik.

2012. ápr. 18. 08:20
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Kedves előző, szerintem tök másról beszélünk, én ugyanis semmiféle KÉSZITMÉNYT vagy GYÓGYSZERT nem említettem, hanem egy fizikális eljárást...
2012. ápr. 18. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!