Ilyen magasságú és súlyú kismamánál mikor látszik a pocak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
176 cm vagyok és 61 kg. Most 11 hetes, de még semmi nem látszik. Ha fel vagyok puffadva, úgy egész gömbölyű már, de reggel wc után teljesen lapos. Van köztetek olyan, aki hasonló magasságú volt, és mikor kezdett kerekedni a pocakotok? Első babát várom.2012. ápr. 22. 08:17
11/13 Szanka válasza:
Szia, ez teljesen eltérő lehet, embere válogatja. De ahogy az előttem lévők írták, ilyenkor még nem igazán látszódik, hiszem a babád még nagyon pici. Attól is függ, hogy mennyire vagy hízásra hajlamos.
Nekem semmi nem látszódott 4 hónapig, most leszünk 20 hetesek, de szinte napról napra nő a pocakom.
Nyugodj meg,eljön még az az idő, amikor fog még látszódni rendesen!!!!
Boldog babavárást!
12/13 anonim válasza:
172 cm és 63 kg-val indultam. 15 hetesen még nem látszódott ruhában, amúgy már igen.
16-18 hetesen kezdett látszódni egy feszesebb blúzban.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Már nagyon várom, hogy látszódjon, de akkor még pár hetet biztosan várnom kell. Szerintem az is közrejátszik, hogy fogytam pár kilót a rosszullétek miatt :S
2012. ápr. 22. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!