Véleményetekre lennék kíváncsi: szerintetek ez már egy növekvő pocak?
Nem jött meg az utolsó menstruációm, de ha terhes lennék, akkor már 3 hónaposnak kéne lennem, sajnos orvoshoz csak jövő héten jutok el. A teszt negatív.
Én annyit látok, hogy vékony vagy.
Szerintem tesztelj még egyet olyan 2 nap múlva, ha látsz rá esélyt, hogy baba lehet. Valamint keress egy nőgyógyászt, mert mástól is késhet a menzeszed.
Ha 3 hónaposnak kéne lenned, akkor az utolsó menstruációd 3 hónapja volt meg?
Azt már azért egy tesztnek ki kellett volna mutatnia.
Amikor én terhes lettem a fiammal, hétfőn kellett volna megjönnie, csütörtökön csináltam a tesztet, ráadásul délután és egyből pozitív lett.
Ráadásul én 70 kg voltam és 11 hetesen már látszott rajtam.
Te pedig vékony vagy, szerintem már látszania kellene, de nem látszik.
Szerintem valami más miatt nem jött meg.
Bocs, úgy akartam írni, hogy 2 hónapja késik, mert ugye akkor lennél 3 hónapos terhes.
4-es voltam.
Még jó, hogy te itt vagy és felügyeled az oldal tisztaságát...
Ám változatlanul nem nekem szántad a kommentárt.
Szerintem egyértelműen nem vagy terhes.
Amit nem értek: "Nem jött meg az utolsó menstruációm" - az utolsó 3 nem jött meg? Mert ha csak az utolsó, és az aktus meg 3 hónapja volt, akkor nyilván két menstruációval a hátad mögött elég valószínűtlen a terhesség.
Plusz negatív a teszted - ez is valószínűsíti. És a pocakod sem növekszik, legalábbis a kép alapján egyértelműen nem.
Szeretnél babát? Mert ha igen, akkor ez az iszonyatos rágörcsölés tönkre fog tenni, ha meg nem, akkor túl parás vagy ahhoz, hogy szexelj, inkább várj még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!