Egy házi orvos ha megvizsgálja a hasat, akkor érzi, ha a terhesség miatt van megnőve?
Dokitól függ az én dokim a 20HETES terhességet nem vette észre.. :(
félrekezelt végig :(
(fogamzásgátlót szedtem rendszeresen megjött , semmi tünetem nem volt csak székrekedés)azzal a panasszal jártam hozzá..minden alkalommal nyomogatta a hasam..és nem vette észre azt hitte vastagbélgyulladásom van.
és mikor a 24. héten mentem hozzá vissza h terhes vagyok ..akkor hát ezt nem gondoltam volna volt a véleménye..na hát erre kiakadtam h inkább adja vissza a diplomáját...
igen én is sokkot kaptam..
ugy h végül csináltam tesztet mert rosszul lettem de se előtte se utána nem voltam rosszul és az + lett de azt hittem ciszta mert az régen is volt, elmentem dokihoz és hát közölte h 24 hetes vagyok...
ma már 4 éves teljesen egészséges :)hál istennek..
amit éreztem azt mondta rá a doki h bél mozgás..mivel nem tudtam milyen a babamozgás így elhittem neki..
Azt elhiszem,hogy sokkot kaptal! Szormoru, hogy ilyen orvosok praktizalnak :(
De fo, hogy nem lett semmi baj, orulok neki! :)
Azta mindenit!! elképesztő hogy ilyen van!! ha megkérdezhetem ez fővárosi orvos volt?
háziorvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!