Ilyen magasságú és súlyú kismamánál mikor látszik a pocak? (bővebben lent)
11 hetesen még jóformán semekkora a magzat, nem is látsszhat.
A legtöbb nönél félidö környékén kezd látszani.
Szia!
14 hetesen kezdett látszódni, akkor már egyértelműen nem puffadás volt, hanem alulról kerekedő pocak.
üdv, 27 hkm
174 cm 58 kg így lettem terhes az első babámmal. A 20.héten már teljesen jól látszott mindenki számára, hogy babát várok, de már a 16.héten is gömbölyödött, csak az még pici gömbölyűség volt. De a 20.hétre azért emlékszem annyira, mert akkor nyaralni voltunk és találkoztunk régi ismerősökkel és mindenki egyből gratulált (pedig kardigános időjárás volt).
Második és harmadik baba már gömbölyödött 12-13.héten, most épp 15 hetes vagyok, le sem tagadhatom (ez a 3.)
177 cm vagyok, első babámnál 68 kilóval kezdtem. 20-22 hetesen még csak úgy nézett ki hogy valahogy a derekam lett tök vastag de nem a hasam lett egyértelműen terhes has.
Olyan 24 hetesen már egyértelmű volt hogy gömbölyödik is. Sokáig volt így amit írsz hogy tök lapos volt a nap elején még.
Második harmadik babámnál már 16 hetesen egyértelmű hasam volt:)
Szia!
Én 181/69 voltam mindkétszer!Az első babám 12 hetesen le sem tudtam tagadni!
A másodikat még 20 hetesen is bizonygatni kellett!
Elsővel 21 kilót híztam..
A másodikkal lassan 38 hetes leszek és szemből még mindig látszik a derekam,oldalról nagyon nagy hasam van,de csak előre nől..ÉS 10 kilónál járok...
Érdekes volt számomra,is de ránk nem igazak a mende mondák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!