Utolsó hetes kismamák, Titeket nem zavarnak a folymatos telefonok, amikor mindenki kérdi, hogy vagytok, mikor kell megszülessen, meg ilyenek?
Én már ott tartok, hogy egyszerűen ki akarom kapcsolni a telefonomat. Már unok mindenkinek kedveskedni, hogy jól vagyok, nem, még nincs baba, persze majd szólok. Akivel beszélni akarok, az felhívom...
39 hkm.
Gondolj bele,én egyedül vagyok itthon akétévesemmel,és 37 hetes vagyok!A férjem épp mindjárt párizsban lesz! Nemhogya család,de a még aheverok is...Még a férjem haverjai is,bármi van,ha vinni kell,ha vigyázni kell....Nem győzöm megköszöngetni,de nyilván a gyereket nem hagyom a férjem haverjaira...:)
Elvileg május 10-re vagyok kiírva Ő pedig május 1-es héten jön haza...Addig egész nap csöngeni fog a telefon...Mondjuk én már tudtam ezt az első születése előtt is ez volt,pedig ott itthon is volt a férjem is
Nyugi próbáld legalább ezen nem felhúzni magad...
Nem kell felvenni. Ha később van kedves hozzájuk , akkor mondod,hogy megvisel az utolsó időszak , lenémítottad a telefonod és pihentél.
Attól ,hogy valakinek van mobilja még nem kell 24 órán át elérhetőnek lenni minden pillanatban. Pihenj, lazíts inkább.
Minket nagyon idegesített a napi 20 telefon, és mivel az idegeskedés nem tesz jót mindenórás állapotban, egyszerűen minden telefont kikapcsoltunk. :) Naponta egyszer küldtem anyukámnak egy smst, hogy jól vagyok. Így nyugodtan telt el az utolsó hét, és ennek így kell lennie!
Ha tényleg idegesít, szerintem kapcsold ki, mindenkinek meg kell értenie, hogy zavar! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!