Más is türelmetlenül várja már, hogy megszülessen a babája?
Szia!
Hidd el a 30. hét után gyorsan fog legalábbis nekem gyorsabban telt mint előtte.
ÉN holnap töltöm a 39. hetet de 36. hét óta minden nap arra gondolok hogy mi lenne ha ma mennénk :-)))) de idáig sehol semmi.Most meg már így a vége fele már állandóan ez jár az eszemben sőt anyumék és mindenki akivel találkozok azt mondja: hát ti még egyben vagytok?Vagy ha telefonálok valakinek:már azt hittem azért hívsz hogy megszültél.Amúgy is minden nap egy örökké valóság hát még hogy mások is "megnehezítik".De előbb utóbb már csak eljön a mi időnk is:-)))
Lehet, hogy csak én fogom fel furán, de mikor valaki megkérdezi tőlem, hogy " És? Várod már?", akkor nem tudok határozott igen-nel felelni. Valahogy úgy érzem, hogy a körülöttem lévők (párom, nagyszülők stb) sokkal jobban várják, hogy itt legyen az idő. Nem is tudom ezt leírni, mert persze én is várom, hogy a karjaimban tarthassam a csöppet, de nem szeretném, hogy emiatt előbb akarjon kibújni. Nem vagyok babonás, nem is voltam a terhesség alatt, de valahogy most úgy érzem, hogy ha annyira várnám, akkor megérzi, és jönne hamarabb. Én pedig még inkább kíváncsi vagyok az elkövetkező már nem egész 4 hétre is.
Lehet, hogy azért van, mert nekem úgy tűnik, nagyon hamar elment a nyár, pedig már június óta nem dolgozom, és nem állítom, hogy unatkoztam volna bármikor is. Végig a babóbval foglalkoztam, infókat gyűjtöttem, de ehhez hozzátartozik, hogy rosszul mai napig nem vagyok (kopp kopp kopp)
Várom a jóslókat, hogy mikor jönnek, hogy mikor nem tudok már aludni (ez már a héten elkezdődött de nem vészes), várom a ctg-ket, nst-ket, és a találkozást a szülésznővel stb. Nekem pont, hogy kevésnek tűnik már ez a 4 hét, attól félek, hogy valamit elfelejtettem elintézni, megvenni stb. Pedig akkor sem áll meg az idő, ha már megszületik a babó :o)
Szerintem te is gyűjts infókat, olvass várandós könyveket, foglalkoz belülről a babóval, vásárolgass, és akkor hamar el fog telni ez a 12 hét is!
Üdv,
36 h km
Én is nagyon várom, de nem türelmetlenül. Inkább abban bízom, hogy minél tovább bent marad. Voltak, vannak problémáim, tartok a koraszüléstől, és persze teendők is vannak még :)
28 hetes
Szia!!!!!
Igeeeen!!!!! Férjemmel már izgatottan várjuk!!!!! Nagyon kiváncsiak vagyunk, melyikünkre fog hasonlítani :) Milyen baba lesz? Ráadásul csak most, a 29. héten derült ki, hogy kislány lesz :)
A család is izgatott, 3 éves unokaöcsém is mindig kérdezgeti, hogy mikor jön már a babám????
Szóval, én is hasonlóan érzek, mint Te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!