Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40. hétben járó kismamák!...

40. hétben járó kismamák! Hogy viselitek az utolsó napokat? Ti is türelmetlenül várjátok a babátokat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár én 39 hetes vagyok ,de látom senki nem válaszolt a kérdésedre,gondoltam válaszolok,én néha nagyon türelmetlen tudok lenni ,de csak arra gondolok ,hogy a baba akkor jön ki amikor ő szeretne,már sokszor éreztem úgy hogy na itt az idő,de csalódnom kellett!fiú lesz vagy lány ?Nevét szabad tudni?minden jót !!!!

2009. nov. 24. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:

:-) aranyos vagy, köszi a válaszod! Első baba lesz és kislány Laura- Elisabeth. A párommal már éjjelente együtt virrasztunk mert állandóan a szülés körül forog az agyunk, én ugye nagyon kíváncsi vagyok, ő meg bent szeretne lenni,de nem bírja nagyon az orvosi dolgokat:-).

Te is bármikor megszülhetsz, biztos te is izgatott vagy már. És neked milyen nemű babád lesz? :-) Könnyű szülést kívánok ha eljön az idő :-)

2009. nov. 24. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:

én ma vagyok 38 hetes de már én is nagyon várom,és érzem is hogy nem soká már a karomban lehet.elég nagy babának mondták jo lenne ha hamarabb jönne ki ,a vártnál :-)

sok sikert ,és egészséget

2009. nov. 24. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Neked is azt kívánom. :-) Én is már a 38. hét óta várok rá, de még ma sem akart kibújni, pedig ma vagyok kerek 40 hetes :-)
2009. nov. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!