Szerintetek mond olyat egy nőgyógyász, hogy egy kismama ne menjen el cukorterhelésre?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 19:36
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem. Úgy tudom, ez egy kötelező vizsgálat (24 hetesen). De szóljon valaki, ha tévedek...
2/12 anonim válasza:
egyetértek az elsővel valóban kötelező a 24. és a 28. héten
3/12 anonim válasza:
Nem,nem mond,mert ez kötelező protokoll vizsgálat.
4/12 anonim válasza:
Akkor mondhat ha a piacon vette a diplomáját! Ahogy az előző is írta a 24. héten végzik.
5/12 anonim válasza:
Szerintem se mond ilyet mikor kötelező. Sőt én elég nagy súllyal kezdtem a terhességem és engem 3szor is elküldtek.
7/12 A kérdező kommentje:
Lehet következménye,hogyha nem megy el a vizsgálatra, nem fogják számon kérni érte?
2012. ápr. 19. 21:46
8/12 anonim válasza:
Nem kérik számon, nőgyógyász viszont tuti nem javasolja. A kezeletlen terhességi diabétesznek nagyon komolyak a következményei.
10/12 anonim válasza:
nekem 2 gyerekem van. Egyszer sem küldtek el!!! Akkor nálam is hibáztak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!