Irorszagi kismamak, volt mar valaki a Lengyel korhazaban? Bovebben lent!
HA nem tudsz erdemleges valaszt adni a kerdesemre akkor ne irj ide hulyesegeket te idiota!
Hidd el nekem sok irorszagban elo kismama olvassa ezt az oldalt.
Ugyan évekkel később vagyunk de Írországi kismama vagyok jártam lengyel klinikán mivel lengyel a párom remek ellátásuk van jobb mint az ír némelyik magyarnak meg szerintem e-bayről van orvosi diplomája vagy kettes alá alà diplomája van mert nem egyszer történt magyar ismerősökkel majdnem belehalós diagnoszikai hiba sőt gp/ házi orvos esetében belehalós hiba egyik ismerősnek nem ismerte fel a tüneteit a doki azt mondta színlel majd kiderült h néhány hónappal később 4es stádiumú rákban meghalt szerintem ez fatális hiba nyilván nem onkológus a gp de fel kellene ismerni mikor milyen vizsgálatra lenne érdemes küldeni a beteget. A lengyelek kedvesek segítőkészek szakszerűek a magyar orvosok otthon jobbak. Az íreket meg hagyjuk is....
És az első kommentelőnek meg: Egy terhes anya onnan szed információt ahonnan csak lehet. Egy próbát megért hogy kiposztolta a kérdést hiszen magam is itt kerestem választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!