Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba neme? Szétfúrja az...

Baba neme? Szétfúrja az oldalam a kíváncsiság!

Figyelt kérdés
Vasárnap este éjfél körül voltunk együtt, akkor vettem észre a nyúlós nyákot. Kedd délelőtt volt tüszőrepedésem. Szerintetek fiúra vagy lányra van nagyobb esély?
2012. ápr. 19. 16:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Viccelsz? még az sem biztos, hogy terhes vagy. Ha kedden volt tüszőrepedésed nem is olyan szuper a vasárnapi együttlét. Inkább menj el moziba, mint ilyen baromságokon agyalsz.
2012. ápr. 19. 16:44
 12/22 A kérdező kommentje:

10 hetes vagyok!!!!

Azt kérdeztem, melyikre nagyobb az ESÉLY!!!!!

[link]

Van, aki a Shettles-módszer segítségével tervezi a baba nemét! 75-95%-os pontosságú.

De nem feltétlenül muszály válaszolni ám!

Én meg imádom azokat a válaszadókat, akiket nem is érdekel a kérdés, bugyutának tartják és a véleményüket írják le....válasz helyett!!!Ez nem bugyutaság?????

Lépje át a kérdésemet aki ennyire "csőlátó"

2012. ápr. 19. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!:D

Én nem értek ehhez, de én minden féle módszert kipróbálok h fiú lesz vagy lány? :D Ingásan nekem lányt jósoltak, Kínaiban fiút mutat:)

Én úgy tudom hogy a pé-nél van nagyobb esély a fiúra.

2012. ápr. 19. 17:38
 14/22 A kérdező kommentje:

Én is megnézem egy csomó kalkulátort..:)

Fiút mondanak általában.

Az ingát még nem próbáltam.

Végülis persze hogy mindegy a neme, csak nagyon kíváncsi vagyok már! Ez a "találgatás" csak játék! Nem értem miért veszi ennyire komolyan néhány válaszoló!

2012. ápr. 19. 17:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A kérdésedből és az alatta lévő magyarázatból egyáltalán nem derült ki, hogy terhes vagy. Legközelebb kicsit pontosabban tedd fel a kérdést és akkor nem fogsz ilyen válaszokat kapni!
2012. ápr. 19. 18:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Én sem értettem a kérdést, tényleg értelmetlen volt.

Viszont:

én a lányomnál csináltam egy számítást, hogy mikor legyünk együtt ahhoz, hogy lány legyen. Abból indultam ki, hogy a fiú hímivarsejtek rövidebb életűek, a lányoké hosszabbak, de ők lassabbak.

Tudtam mikor vagyok fogamzóképes és így jött ki az együttlét ideje. Nekem bevált, de legalábbis izgalmas móka volt. :)

Így, hogy értem a kérdést és feltételezem, hogy helyesen gondolkodok, így azt mondom: lány lesz. De ez csak játék! :)

2012. ápr. 19. 18:38
 17/22 anonim ***** válasza:

A kérdés nem volt egyértelmű abszolúte.

Nem lehet megmondani, hogy milyen a neme, maximum találgatni mindenféle módszer alapján. Aztán amikor az ORVOS megmondja az ULTRAHANG alapján, kiderül hogy az inga meg a naptár meg a varázslat meg a másik naptár beletrafált-e vagy mellé. :)

2012. ápr. 19. 19:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezek alapján lánynak kéne lennie, de semmit nem jelent. Nálunk úgy volt, hogy szombat kb déltől éreztem ovu fájdalmat, másnap reggel 7-8 fele voltunk együtt. Ezek alapján fiúnak kéne lennie, de 38 hetes vagyok és már többször mondták uh-n, hogy kislányunk lesz.
2012. ápr. 19. 20:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, ne is foglalkozz a beszólongatósokkal...! Tényleg nem derült ki a nyitódból, hogy már terhes vagy, de ettől függetlenül is lehet válaszolni a kérdésedre, teljesen érthető sztem a kíváncsiság!:)

A kérdésedre válaszolva: inkább kislánynak kedveznek a feltételek.:)

Megírod majd, ha már biztosan tudod?:)

2012. ápr. 19. 21:41
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Megírom, persze!

A kérdésben nem az volt a lényeg hogy terhes vagyok-e, hanem hogy mire nagyobb az ESÉLY. Most írom le harmadszorra. Nem értem mi nem egyértelmű ebben... :))

2012. ápr. 20. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!