Baba neme? Szétfúrja az oldalam a kíváncsiság!
10 hetes vagyok!!!!
Azt kérdeztem, melyikre nagyobb az ESÉLY!!!!!
Van, aki a Shettles-módszer segítségével tervezi a baba nemét! 75-95%-os pontosságú.
De nem feltétlenül muszály válaszolni ám!
Én meg imádom azokat a válaszadókat, akiket nem is érdekel a kérdés, bugyutának tartják és a véleményüket írják le....válasz helyett!!!Ez nem bugyutaság?????
Lépje át a kérdésemet aki ennyire "csőlátó"
Gratulálok!!:D
Én nem értek ehhez, de én minden féle módszert kipróbálok h fiú lesz vagy lány? :D Ingásan nekem lányt jósoltak, Kínaiban fiút mutat:)
Én úgy tudom hogy a pé-nél van nagyobb esély a fiúra.
Én is megnézem egy csomó kalkulátort..:)
Fiút mondanak általában.
Az ingát még nem próbáltam.
Végülis persze hogy mindegy a neme, csak nagyon kíváncsi vagyok már! Ez a "találgatás" csak játék! Nem értem miért veszi ennyire komolyan néhány válaszoló!
Én sem értettem a kérdést, tényleg értelmetlen volt.
Viszont:
én a lányomnál csináltam egy számítást, hogy mikor legyünk együtt ahhoz, hogy lány legyen. Abból indultam ki, hogy a fiú hímivarsejtek rövidebb életűek, a lányoké hosszabbak, de ők lassabbak.
Tudtam mikor vagyok fogamzóképes és így jött ki az együttlét ideje. Nekem bevált, de legalábbis izgalmas móka volt. :)
Így, hogy értem a kérdést és feltételezem, hogy helyesen gondolkodok, így azt mondom: lány lesz. De ez csak játék! :)
A kérdés nem volt egyértelmű abszolúte.
Nem lehet megmondani, hogy milyen a neme, maximum találgatni mindenféle módszer alapján. Aztán amikor az ORVOS megmondja az ULTRAHANG alapján, kiderül hogy az inga meg a naptár meg a varázslat meg a másik naptár beletrafált-e vagy mellé. :)
Kedves Kérdező, ne is foglalkozz a beszólongatósokkal...! Tényleg nem derült ki a nyitódból, hogy már terhes vagy, de ettől függetlenül is lehet válaszolni a kérdésedre, teljesen érthető sztem a kíváncsiság!:)
A kérdésedre válaszolva: inkább kislánynak kedveznek a feltételek.:)
Megírod majd, ha már biztosan tudod?:)
Köszi a válaszokat! Megírom, persze!
A kérdésben nem az volt a lényeg hogy terhes vagyok-e, hanem hogy mire nagyobb az ESÉLY. Most írom le harmadszorra. Nem értem mi nem egyértelmű ebben... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!