Baba neme? Szétfúrja az oldalam a kíváncsiság!
Figyelt kérdés
Vasárnap este éjfél körül voltunk együtt, akkor vettem észre a nyúlós nyákot. Kedd délelőtt volt tüszőrepedésem. Szerintetek fiúra vagy lányra van nagyobb esély?2012. ápr. 19. 16:00
1/22 anonim 

válasza:

Amelyik hímivarsejt előbb ér célba :D
2/22 A kérdező kommentje:
:D komolyan?????? :D
2012. ápr. 19. 16:01
3/22 anonim 

válasza:

Ó, ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy pusztán ennyiből meg lehetne mondani :)))))
Na meg ha tippelünk is, attól még ugyanúgy ideges leszel, hogy vajon igaza van a névtelen tippelő netezőknek?
Még várnod kell hogy kiderüljön, hónapokat.
4/22 anonim 

válasza:

Inkább kislányra van nagyobb esély.
Feltéve ha terhes maradsz.
5/22 anonim 

válasza:

Nem értem az ilyen kérdéseket, még az sem biztos, hogy terhes leszel.
6/22 anonim 

válasza:

Na igen....meg hát hiába írják hogy lányra van nagyobb esély, attól még hót simán lehet fiú is. Nem értem a kérdést, mármint hogy valakit hogy nyugtathat meg bármilyen szinten is egy ilyen (ezer bocsánat, de bugyuta) kérdésre adott válasz...
7/22 anonim 

válasza:

Én sem nagyon értem, és miért pont kislány? Ezt honnan?....
8/22 anonim 

válasza:

a hajamat tépem az ilyen kérdésre..
9/22 anonim 

válasza:

Nekem inkább az fúrná szét az oldalamat, hogy egyáltalán teherbe estem-e? A neme majd csak utána jöhet.
10/22 anonim 

válasza:

nem édes mindegy??
egészséges legyen, mit ér ha lány, vagy fiú de beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!