Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen gyakran cseréltek...

Ti milyen gyakran cseréltek pizsamát terhesen?

Figyelt kérdés
gyakrabban, mint nem terhesen?
2012. ápr. 19. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanúgy, mint a 3. válaszoló írta 1, max. 2 naponta cserélem. És persze terhességem előtt is így volt, én nem tudnék több napig ugyanabban lenni, nekem olyan, mintha fürdés után a használt ruhámat venném vissza.
2012. ápr. 19. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Sosem aludtam ruhában, most várandósan is ruha nélkül alszom.

Az ágyneműt sem cserélem gyakrabban, mint előtte.

2012. ápr. 19. 15:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem korábban nem kellett olyan gyakran cserélnem a pizsamát mint most, mert éjszaka alig használódott, nem úgy mint egy nappali ruha. Nem is vagyok nagyon izzadós sem. Csak amióta terhes vagyok, és már a vége felé járok, valamiért derékon alul valahogy gyorsabban "elhasználódik" a pizsama. gyorsabban "megy ki belőle az öblitő illat", vagy hogy mondjam.
2012. ápr. 19. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:

soha nem alszom hálóruhában, (kivéve vendégségben), és bugyit veszek, amikor menstruálok (de csak akkor)

Ha hordanék ugyanolyan gyakran cserélném, nem napok szerint, hanem érzetre. Pl Ágyneműt is cserélek, ha éppen izzadósan aludtam hiába 3 napja cseréltem pl....

2012. ápr. 19. 18:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Naponta új piszit veszek-vettem.

A gyerekeknek is naponta tiszta piszit adok.

Reggel ahogy zuhanyzok, valamiért mindig a szennyesbe teszem a hálóinget, onnan meg nem veszi ki az ember éjjelre.

De kopkop van bőven pizsim:)

2012. ápr. 19. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!