Terhesen hajfestés, körömfestés, műköröm, tetoválás?
Mik a tapasztalatok, vagy miket tudtok ezekről? szabad nem szabad? árt e vagy semmi köze hozzá?
köszi a rendes válaszokat :))
27hkm
értem, akkor mikortól szabad?
szoptatás befejeztével? mert akkor már úgymond köze nincs a babának a szervezetemhez.
nekem tetkó, hajfestés után 1 nappal tudtam meg hogy terhes vagyok. Semmi baja nem lett a babának sem, nekem meg csak az volt a furi hogy olyan szép szőke lett hajam, a tetkó meg nem fájt mikor készült. Kozmetikai tetkó.
18 hós baba anyukája.
hajfestés, körömfestés, műköröm mehet.
Én kéthavonta festettem a hajamat, mert 30 évesen már félősz vagyok. Körömlakk meg kell, mert különben letörik a körmöm. Műköröm sem árt szerintem.
Lehet szőkíteni is, ha jól szellőző helységben csinálják, itt csak az a lényeg, hogy ne nagyon szívd be a keletkező gázokat.
A műkörömnél szintén ez a helyzet.
Ahogy korábban írták, a tetoválással meg kell várni a szoptatás végét.
Én is tetováltattam, mikor még azt se tudtam, hogy terhes vagyok, de ilyenkor nem számít, mert még nincs közvetlen kapcsolatban a magzat az anya véráramával.
köszi mindenkinek, a tetko azért volt "fontos" kérdés mert most van rá lehetőségem (enyhén majdnem ingyen) :) és gondoltam ha szabad akkor megcsináltatom, de mivel árt a bébinek többek szerint is várjak szoptatás végéig, így majd akkor lesz tetkóm :)
köszi még1x mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!