Szerintetek fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
Decemberben fogant a babánk. Pontosan tudom, hogy egy vasárnap volt a peteérésem, aznap este együtt is voltunk a férjemmel. Rá egy hétre két picike csepp véres-barnás pötty volt a bugyimon. Szerintetek fiú vagy lány lehet a pocakomban, ezek alapján?2012. ápr. 18. 17:33
1/18 anonim válasza:
Ezek alapján vagy fiú vagy lány -.-
Bocsi de ez nagyon buta kérdés volt, ennyiből senki nem mondja meg neked, de még csak tippelni se tud, mert mi alapján?
34 hkm
3/18 anonim válasza:
Mi alapjan kene megmondanunk? Bar mindegy is mert itt ugyse tudja neked senki megmondani, csak nem ertem, hogy mi alapjan gondoltad?
4/18 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam (pontosan nem tudom, hogy melyik könyvben), hogy a ciklus különböző időszakaiban nagyobb esély van fiúra/ lányra. És azt hittem, itt valaki tudja, hogy a peteérés napján inkább melyik nemű gyermekre van nagyobb esély.
2012. ápr. 18. 17:52
5/18 anonim válasza:
Kalkulátorokban nézz utána, ha hiszel benne, nekem mindenhol lányt írtak, mégis fiam lesz szóval ennyit erről :)
6/18 anonim válasza:
peteeres napjan a fiura nagyobb az esely, de nem sokkal, ettol meg ugyanugy megvan az esely a lanyra is.
7/18 anonim válasza:
két picike csepp, ez tuti fiú :)
8/18 anonim válasza:
Szia!Mi is mindig peteéréskor voltunk együtt,mert azt írták hogy akkor nagyobb az esély a fiúra,és ez nekünk be is jött.Kisfiút hordok a szívem alatt :D!
9/18 A kérdező kommentje:
A két pötty vért, azért írtam, mert nagy eséllyel akkor volt a beágyazódás, kedves egyik válaszoló.
Mindenkinek köszönöm az értékelhető hozzászólását!
2012. ápr. 18. 18:22
10/18 anonim válasza:
Ha ebből indulok ki, mi másnap reggel tudtunk együtt lenni, tehát fiúnak "illene" lennie, de kislányunk lesz! Szóval erre azért ne alapozz, de elvben nektek is kisfiúnak kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!