Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek fiú vagy lány?

Szerintetek fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
Decemberben fogant a babánk. Pontosan tudom, hogy egy vasárnap volt a peteérésem, aznap este együtt is voltunk a férjemmel. Rá egy hétre két picike csepp véres-barnás pötty volt a bugyimon. Szerintetek fiú vagy lány lehet a pocakomban, ezek alapján?
2012. ápr. 18. 17:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%

Ezek alapján vagy fiú vagy lány -.-

Bocsi de ez nagyon buta kérdés volt, ennyiből senki nem mondja meg neked, de még csak tippelni se tud, mert mi alapján?

34 hkm

2012. ápr. 18. 17:44
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
????
2012. ápr. 18. 17:44
 3/18 anonim ***** válasza:
Mi alapjan kene megmondanunk? Bar mindegy is mert itt ugyse tudja neked senki megmondani, csak nem ertem, hogy mi alapjan gondoltad?
2012. ápr. 18. 17:49
 4/18 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam (pontosan nem tudom, hogy melyik könyvben), hogy a ciklus különböző időszakaiban nagyobb esély van fiúra/ lányra. És azt hittem, itt valaki tudja, hogy a peteérés napján inkább melyik nemű gyermekre van nagyobb esély.
2012. ápr. 18. 17:52
 5/18 anonim ***** válasza:
Kalkulátorokban nézz utána, ha hiszel benne, nekem mindenhol lányt írtak, mégis fiam lesz szóval ennyit erről :)
2012. ápr. 18. 17:54
 6/18 anonim ***** válasza:
peteeres napjan a fiura nagyobb az esely, de nem sokkal, ettol meg ugyanugy megvan az esely a lanyra is.
2012. ápr. 18. 18:02
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
két picike csepp, ez tuti fiú :)
2012. ápr. 18. 18:10
 8/18 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is mindig peteéréskor voltunk együtt,mert azt írták hogy akkor nagyobb az esély a fiúra,és ez nekünk be is jött.Kisfiút hordok a szívem alatt :D!
2012. ápr. 18. 18:15
 9/18 A kérdező kommentje:

A két pötty vért, azért írtam, mert nagy eséllyel akkor volt a beágyazódás, kedves egyik válaszoló.

Mindenkinek köszönöm az értékelhető hozzászólását!

2012. ápr. 18. 18:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha ebből indulok ki, mi másnap reggel tudtunk együtt lenni, tehát fiúnak "illene" lennie, de kislányunk lesz! Szóval erre azért ne alapozz, de elvben nektek is kisfiúnak kellene lennie.
2012. ápr. 18. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!