Mondanátok lány neveket egypetéjű ikreknek?
Javaslom, nézzétek át a naptárat. :) Mi így csináltuk, felírtuk a nekünk tetsző neveket. Végül megbeszéltük, hogy egy nevet a férjem választ, egyet én, de nem ér olyat választani, amitől a másiknak herótja van. Abban egyetértettünk, hogy ne ugyanazzal a betűvel kezdődjön a nevük. Sokan ezt jópofának találják az ikreknél, de szerintem nem az.
Veletek kapcsban én annyit javasolnék, hogy csak két szótagú legyen a második keresztnév, hiszen a Roxána és a Kiara is három szótagú, lehet hogy túl hosszú lenne a végeredmény amúgy. Bár nem tudom, mi a családnevetek.
Gratulálok az 5 gyermekhez, királyok vagytok! :) Jó egészséget kívánok!
Roxána Norina,
Kiara Szira,
Kiara Lia,
Roxána Bianka,
Leonetta Zsófia,
Patrícia Viola,
Zsófia Rebeka,
Csenge Kincső,
Karolina Klaudia....
Vanda - Hanna,
Tamara - Veronika,
Szabina - Krisztina,
Laura - Léna
Több nem jutott eszembe hirtelen!:)
Gratulálok a gyermekekhez! :)))
mint férfi, szerintem ezek borzalmas nevek :D
én tuti rühellném, ha ehhez hasonlóan neveztek volna el
nem sértésből
Nekem ezek a női nevek nagyon tetszenek: Fédra, Lana, Lara, Abigél, Nina, Anasztázia, Tatjana, Polett, Édua, Alicia, Tiara, Odett, Szíra, Linett, Nausika (egyik barátnőmet hívják így, és nagyon megtetszett)
Nos, egyelőre ezek a nevek jutottak eszembe, de majd ha döntöttetek a kislányok neve felől, mindenképp írjátok meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!