Mondanátok lány neveket egypetéjű ikreknek?
Száva,Ramira,Amina,Alina,Lina,Lana,Zia
Különleges nevek/párosítások amik a környezetemben előfordulnak: Neszta,Bíbor Klára,Villő Kamilla,Zille Iringó
Ennyi jutott eszembe:)
és mitől különlegesek ezek a gyerekek?
a nevük nem különleges,hanem idegen majmolós.kivéve a janka,az az egyetlen normális név
Nehéz ötletet adni, mert érzek egy kis "összevisszaságot" a nevekben. Van mindenféle, minden eredetű köztük, így kicsit nehezebb rájönni, hogy akkor milyen neveket is szerettek.
Talán lehetne Roxána Hella és Kiara Léna.
Tényleg nagy az összevisszaság a nevek között. Egyik sem passzol össze, amiket párosítottál, nincs bennük ésszerű logika. A nevek eredete is eltérő.
Egyszerűen nem hangzanak jól kimondva. Nem rosszak a nevek külün külön, de szerintem gondold át alaposan, hogyan párosítanál. 2 ritka,nem magyaros hangzású név nem igen passzol össze hangzásban, és az sem, ha mindkét névben ugyanazok a magánhangzók. Nem sértésnek írtam, de ízléstelen. Kérd esetleg olyannak a tanácsát, aki fonetikával foglalkozik, az segít neked összeállítani párokat.
én nem mondtam,hogy nem különlegesek a gyerekeid,egyszerűen érdeklődtem,hogy mitől különlegesek?főleg,hogy még meg sem születtek.Egyébként 34 éves vagyok,és anya,egy 2,5 éves fiú édesanyja.
a fiamat szeretem a legjobban a világon,de nem vagyok vele elfogult.nem érzem különlegesnek,bár van,amiben sokkal előrébb tart kortársainál.másban meg ügyetlenebb.egy teljesen normális ,egészséges gyermek.
nekem a különlegesség ezek szerint mást jelent mint neked
de nem is ez a lényeg,hanem az,hogy számomra ezek a nevek nagyon nem tetszenek
sokkal különlegesebb lenne egy hagyományos név,ami kihalóban van,mint egy olyan,ami hamarosan tucatnév lesz,ha már most nem az.pl a szonja,lilien,zóra elég gyakori név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!