Mit szóltok a horváth vezetéknévhez illik? A lánynév:sáron tikva fiú név jordán izrael még nem tudom hogy lány vagy fiú lesz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 19:19
1/17 anonim válasza:
Jól értem?
Horváth Sáron Tikva, illetve Horváth Jordán Izrael?
Szerintem egyáltalán nem illenek össze és a keresztnevek nekem nem tetszenek.
2/17 anonim válasza:
Nem már, ez komoly? Miért utálod már most azt a szerencsétlen gyereket???
3/17 anonim válasza:
Milyen nemzetiségű a párod? Gondolom, nem magyar. Szerintem semmilyen nyelven nem csengenek össze ezek a nevek, válasszatok másikat!
4/17 anonim válasza:
Hú! Hirtelen alig tudtam egy szuszra kimondani ezeket a neveket.
5/17 anonim válasza:
WÁÓ
Ez komoly? :O Szegény mire leírja a nevét a dolgozatnál a tanárnéni már beszedi a többiekét :D
De ízlések és pofonok, ha nektek ez teccik...
6/17 anonim válasza:
Van egy ismerősöm.Neki vannak ikrei.A kislány Horváth Nóra,a kisfiú Horváth Gergely,de szerintem a Gergő sem lenne rossz.
7/17 anonim válasza:
Sáron Tikva? Biztosan jól írtad? Ezek keresztnevek?
Nem tetszik. A fiúnevek sem sajnos, ne haragudj!
8/17 anonim válasza:
Magyar vezetéknévhez nem illenek ezek a keresztnevek. Gondolom az apa magyar, mert az ő vezetéknevét kapja a gyerek.
9/17 anonim válasza:
Jujj szegény gyerek!! Ne szúrj ki vele!!
Horváth vezetéknévhez ezek tökgáz nevek. Apuka milyen nemzetiségű? Ha magyarok vagytok, adjatok magyar nevet a babának, ha külföldi az apa de itt éltek, akkor is magyar nevet adjatok!
Vagy ti tudjátok- de nem hiszem, hogy valakinek tetszeni fognak - rajtatok kívül -ezek a nevek.
Borzalmasak - bár a ti gyereketek lesz....
10/17 anonim válasza:
Akkor már legyen Sára. A fiút nem tudom magyarosítani. Mindig mindenki vissza fog kérdezni a nevére mikor bemutatkozik, utálni fogja a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!