Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondanátok lány neveket...

Mondanátok lány neveket egypetéjű ikreknek?

Figyelt kérdés
25 hetes kismama vagyok, 3 lányom van már: Deziré Janka, Heidi Zóra és Szonja Lilien. Az első nevük valószínűleg Roxána és Kiara lesz, de ha kapunk olyan ötletet ami jobban tetszik akkor lehet hogy az lesz, de 2. névre ötletek mindenképpen várunk.

2012. ápr. 10. 18:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
A "különleges" alatt azt értettem hogy számomra különleges, ha nem volt elég érthető. Nem úgy adom a gyerekek nevét hogy mennyire tucat vagy mennyire nem. Azt a nevet kapják ami nekem tetszik. A Szonja nevet nem azért kapta mert sok van belőle, hanem azért mert 3 hónappal a kislányom születése előtt a férjem huga meghalt, gyermek nélkül, és ő mindig azt mondta hogy ha egyszer lánya lesz az Szonja lesz. Így ha nem is az ő lánya és igaz, sohasem láthatta de az álmát egy kicsit valóra váltottuk. A családban lett egy Szonja.:)
2012. ápr. 11. 16:28
 22/29 anonim ***** válasza:

Sára(ikertesóm) és Ráhel(én)?

Roxána Pandora

Kiara Priszcilla

2012. ápr. 12. 14:32
 23/29 anonim ***** válasza:

Noémi Sára

Anna Róza

Kata Kinga

Réka Kira

2012. ápr. 14. 16:31
 24/29 anonim ***** válasza:

Nóri és Dóri

Nella és Polla

:))

Én is egypetéjű iker vagyok!! :)))

DE nekünk tökhagyományos neveink vannak: Éva és Edina :)

2012. ápr. 14. 18:57
 25/29 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!!

Gratulálok az 5 lányhoz!!!

Nemsemmi!!

Nekem három fiam van! :)

2012. ápr. 14. 18:57
 26/29 anonim ***** válasza:
Adél-Abigél?
2012. ápr. 15. 11:07
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Nagyon sok jó ötletet kaptunk, már nem vagyunk annyira biztosak az eddigi választásainkban.
2012. ápr. 15. 18:57
 28/29 A kérdező kommentje:
Bár még nem születtek meg a babák, és remélhetőleg egy jóideig még bent is maradnak, a neveket eldöntöttük. A Csenge Kamilla és Száva Dorina neveket kapják:)
2012. jún. 8. 18:42
 29/29 anonim ***** válasza:
szép nevek! Jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
2012. jún. 8. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!