Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy a második...

Lehetséges hogy a második babám lány lesz?

Figyelt kérdés
Első babámmal 5.hétig hánytam utánna semmi bajom sem volt csak a végén égett a gyomrom ő kisfiú lett!Most a másodikkal 16 hétben járok és még van hogy most is hányok ég a gyomrom nagyon rosszul vagyok!
2012. ápr. 12. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
lehetséges persze :)de nekem pl mind a kettő lány volt az elsővel semmi panaszom nem volt a másodikkal meg nagyon rosszul voltam.
2012. ápr. 12. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első terhességem végigvigyorogtam, semmi bajom nem volt, soha nem volt émelygés, hányás, kívánósság, SEMMI és kisfiam született. Most 16 hetes vagyok és már volt, hogy émelyegtem, van amikor kívánós vagyok, bár most sincs igazán semmi bajom és ismét fiút várok.
2012. ápr. 12. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét terhességem émelygős,ugyan olyan tüneteim vannak,az első kislány lett,most kisfiú van a pocakban... De az esély megvan rá :))

Boldog babavárást!!!

18 hkm

2012. ápr. 12. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A lányommal semmi bajom nem volt,most kisfiút várok a 15.ik hétig hánytam,stb
2012. ápr. 12. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de ebbol erre nem lehet kovetkeztetni.
2012. ápr. 12. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek majd a 20 héten kiderül!remélem mutatja magát:)
2012. ápr. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!