Van itt olyan akinek sok ideig azt mondták fia/lánya lesz, és mégsem az lett?
Hogy lehet azt elnézni? :) A köldök zsinór bezavarhat?
27 hkm
Nem tudom, szerintem szonográfus függő.
Nekem kedden azt mondták kisfiú. (maszek 4D ultrahang)
Szerdán már kislány :) ( másik szonográfus kórházban)
18 hetesen még mindig kislány :)
Hétfőn kiderül 100 %-ra, mert akkor kapom az amnio eredményt.
Remélem kislány maradt :)
sima U.h-on sokszor elnézik.és igen a köldökzsinor bezavahat.előszőr nekem is fiút néztek,de a 3D-n már egyértelműen látták,hogy lány.
Több is ismerősömnek is elnézték már-és egyik sem volt 3D-n
Első vagyok, itt nálunk nagyon profi szonográfus van, sőt nagyon jó ismerősöm is.
Azt mondják az elején még 2D-ben biztosabban meg tudják állapítani a nemet.
Nekem a 20. héten megmondta annó a dokim,hogy kislányom lesz,az is lett. Most viszont több mint 5 perces UH-fej huzogatás után(mert nem fordult úgy),azt mondta valószínű fiú. Bár én igazából jobban örülnék még 1 kislánynak :)
27 hetes vagyok,2 hét múlva megyek megint dokihoz,de már máshoz járok,ő eddig nem látott semmit :(
Nekünk 4D-n nézték fiúnak a kislányt. :)) A férjem szólt (ő doki), a 2D-nél, hogy az bizony kislány. Utána a 24. héten 4D-n is egyértelmű lett. :) De 27 hetesen szerintem nem tévednek, vagy ki tudja...
36 hetes km
Első terhesség alatt a 35 hétig lányt láttak, 4D-n is.
35 héten láttak először fiút, és az is született.
Második terhességnél a 18 héten már tutira mondták, h lány. Itt nem tévedtek. Pedig ugyanaz volt az orvos, gép, szonográfus, kórház, rendelő mindkét alkalommal.
Nem tudom h keveredtem ide,de meg jo h mielott elmentem nagybevasarolni felneztem
A GYIK-ra. A heten voltam dokinal aki 100% ra fiut mondott sima 2d-n,eddig 2x volt kislany es 2x kisfiu,most meg a pucajat is lemerte mar ha az volt,de miutan elolvastam a komenteket mar nem tudommit gondoljak. Esetleg kismamik megkerhetnelek h tegyetek fel olyan ultrahangos kepet amin latszik a baba neme??? Mindvegig meggyozodesem volt h kislany es meg most sem nagyon hiszem h fiu,remelem tudtok nekem segiteni. Elore is koszonom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!