Általában hanyadik héten fordul be a pici a szülőnyílásba? És ott meddig pihen mire beindul a szülés?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok eddig csak bal oldalt éreztem a pici mozgását és néha a jobb oldali bordáimat rugdosta.30 .héten fejvég fekvésűnek mondták és a bal belső combom táján volt a feje.Egy pár napja viszont jobb és bal oldalt is érzem mozgolódni.Lehetséges,hogy már befészkelődött?2012. ápr. 18. 15:40
1/5 A kérdező kommentje:
Csatornába(bocsi)
2012. ápr. 18. 15:49
2/5 anonim válasza:
Sajnos nekem a 41. hétig sem fordult meg, harántba feküdt végül császár lett. Remélem neked miahamarabb befészkelődik :-)
3/5 anonim válasza:
Igen, valószínű. Nekem már 18.héttől be volt fordulva és úgy is maradt. Amúgy a legtöbb baba az utolsó hónapban befordul. Már van amikor a befordult baba szülésnél elfordul (megviccel)-na ebből lesz vagy faros szülés, vagy császár.
4/5 anonim válasza:
A szulocsatornab a szules elott par nappal vagy csak kozvetlen a szules alatt ekelodik be a baba feje. Az, hogy mar fejfekvesu, nagyon jo, ilyenkor mar nem szoktak visszafirdulni a babak. De meg messze nincs a feje a szulocsatornaban. :-) sokszor mondjak, hogy leszall a has, nincs messze a szules. No akkor mar jo uton halad, lehet, higy be van ekelodve.
Igazabol nem ertem, hogy a combodnal hogy erezheted a fejet. annyira lent sosem lesz, csak amikor jon ki. :O
5/5 A kérdező kommentje:
Nem éreztem,hogy ott van,hanem arra az irányban volt a feje.nem annyira lent.De most a rúgásait sem a bordámnál érzem hanem lejeb.
2012. ápr. 18. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!