Mi van akkor, ha beteg vagy, amikor beindul a szülés?
Én imádkozom, hogy ne így legyen, bár még "csak"35 hetes vagyok, de a lányom 2 héttel nagyobb,+ 3 kg fölött van, már nagyon vízesedem és jóslózom is sokat.
Viszont nagyon betegek lettünk, nekem és a kisfiamnak is mandulagyulladásunk van, antibiotikumot kapunk, köhögünk, ömlik az orrunk.
Ilyenkor mi van, ha mondjuk megszületik a kicsi? Elkapná azonnal, vagy nem? Ti mit gondoltok?
Dehogy kapná :)
nálam is ez volt. szoptattam, kutya baja nem lett, pedig taknyom-nyálam egybefolyt, iszonyatosan csúnyán köhögtem és lázas is lettem és nekem is írtak fel még akkor, a szülőágyon antibiotikumot.
Nem kapja el, hiszen az ellenanyagokat kapja meg tőled, aztán pedig az anyatej miatt nem lesz beteg.
A másodikat szültem úgy, hogy hetek óta nem bírtam kimászni a köhögés-orrfolyásból. Gondoltam, h kéne antibiotikum, de sajnáltam a babát, mondom inkább kibírom. Mikor a tolófájások beindultak, abba kellett hagynom a köhögést, mert már amúgy is hörögtem a fájdalomtól. Nagyon nehéz volt, mivel folyton köhögnöm kellett. Amikor a baba kibújt, köhögtem egy nagyot, és azzal vége lett az egész betegségnek. Amiből hetek óta nem tudtam kigyógyulni, egyik percről a másikra elmúlt. Engem tehát meggyógyított a szülés. A hormonok (majdnem) mindenre képesek. :)
Emlékszem, mikor a babát először felemelték, hogy megmutassák, valami nyálkás dolog folyt az orrából. Szívbajt kaptam, csak nem lett beteg ő is??? Az orvos annyira hülyének nézett, hogy kinevetni is elfelejtett. Természetesen csak a különféle szülés közbeni váladékok folytak belőle... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!