Ilyenkor mi a teendő? A párom nem akar menni dolgozni. így még albérletbe se tudunk elmenni (mivel most a szülöknél lakunk) a picúr nemsoká érkezik (akármikor) mivel 37 hetes vagyok!
Hű... ez elég durva!
Ne haragudj, de az ilyen férfi nem érdemli meg, hogy babát szülj neki. Általában a férfiak későn kapnak észhez, na de ennyire??? Biztos kényelmes neki a szülőknél, gondtalan az élete, imádja a felelőtlenséget!
Szerintem a párod még egyáltalán nem érett meg egy gyermek felnevelésére!
Sajnos erre a problémára senki nem tud jó tanácsot adni, ha csak nem azt, hogy küldd el Őt a jó f....nébe!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy! De legalább akkor a szülők segítenek... Mennyi idős vagy? Volt előtte munkahelyed?
A párod eddig sem dolgozott? Mert akkor elég bátrak voltatok, hogy így bevállaltátok a picúrt. Kényszerhelyzetben az ember sokféle munkát elvállal, jó lenne, ha végre megértené a férjed is a helyzet komolyságát. A szüleidre se támaszkodhattok egy örök életen keresztül. Szerintem beszélgess el a pároddal sürgősen.. És ha mondjuk a szüleid egyszer csak azt mondják, mehettek, amerre akartok, akkor mit tesz a férjed? Mert benne van a pakliban, hogy a szülők is besokallnak. Elvégre nem kötelesek még a férjedet is eltartani. Szerintem azért a legtöbb apuka megpróbálja megtenni, amit csak tud a családja érdekében, jó lenne, ha a férjed is a nagytöbbségről venne példát.
Azért kitartást neked, reméljük megjön az esze... és a munkakedve...
Sajnos sok biztatót itt nem fogsz kapni.Ha tudod,hagyd ott még most,később sokkal rosszabb lesz.Van más akire számíthatsz?Szüleid?Testvéreid?
Egy olyan férfi aki nem hajlandó megteremteni a családjának a kajára valót,a többiről nem is beszélve(lakhatás,meg egyebek)meg sem érdemel titeket.Hogy várhatja el,hogy te dolgozz?Épp elég "munkád" lesz a babával!
Ha pedig nagyon szereted valamiért,akkor azt is tudnod kell,hogyan veheted rá,hogy megváltozzon!
Sok sikert!
10:01-es vagyok
Hát,nagyon fiatal a párod,elég valószínű,hogy nem fogja fel mi is zajlik körülötte,illetőleg veled.A babának,nyugodt,biztonságos környezet kell.A pároddal elég valószínű,hogy sokat fogtok veszekedni.
Én a helyedben elfogadnám anyukád ajánlatát.Sok keserűségtől óvnád meg magad,és a picit is!
Szia!
Az első válaszoló vagyok. Szerintem is még most fogadd el anyukád segítségét, hagyd ott a párod, mert sajnos babával együtt még rosszabb lesz nektek együtt. Így még adnál esélyt magadnak, hogy találj majd egy rendes férfit, aki tud a családjáról gondoskodni!
99% hogy a párod nem fog megváltozni! Erre millió példa van a világban!
Fel a fejjel! Nagyon sok erőt kívánok neked, hogy véghez vidd, amit jónak látsz és kívánok egy boldogabb jövőt neked és a babádnak!
Üdv!
37+4 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!