Nemsoká megszületik a picur és költözünk albérletbe! 100 000ft-ból meg lehet élni?
Nekem kb. 100 ezer volt eddig a nettóm (1 csp-vel ), most kettővel több lesz egy kicsit, de az én fizum ill. most a tgyás majdnem elmegy a havi kadásokra (kocsi, villany, gáz, díjbeszedő, telefon, niztosítások).
És akkor még nem ettünk.
Bérleti díjon felül ennyi marad,vagy ebből még lejön a bérleti díj és a rezsi?
Amúgy mindent lehet,csak van amikor nehéz.Függ persze attól,h mennyi a lakás rezsije és bérleti díja,de szerintem nagyon nehéz.Eleinte nem lesz sok extra kiadás a gyerek miatt,főleg,ha mosható pelust használsz az eldobható helyett,de idővel számolni kell rá is kajával,ő hamarabb kinövi a ruháit,mint ti.
Nektek kell látni,h mit engedhettek meg magatoknak és mit nem.
Szia!
Az attól függ mennyit fogtok fizetni lakbért, mennyi lesz a rezsi, van-e hiteletek ill. beszereztetek-e már mindent a babónak, meg a család tud-e támogatni anyagilag.
Mi albérletben lakunk évek óta, nem tudnánk kijönni 100ezer Ft-ból! Van személyi hitelünk is és a család segített megvenni a babadolgokat, havi 250ezerből élünk és a hónap végére nem marad semmi. Persze minden hónapban vettünk valamit a babának. Ha nem kéne semmit venni, csak megélhetésre költenénk, akkor szépen kijönnénk:-)
Üdv!
36 hetes km
100 000 összesen, vagy ennyi lesz a gyeded?
ha ez segít, mi hárman a babával meg a férjemmel 180 000-ből élünk, rezsi 50ezer, lakáshitel 30ezer, diákhitelek 20ezer
hónap végére nullára futunk, de megélünk, és nem nyomorgunk
(csongrád megye)
Szia!
Remélem megtudtok majd élni!!!Szintén Békés megyéből vagyok.Én bele sem merek gondolni abba,hogy mennyi lesz a kiadás a pici megszületése után.Van kocsitok?És ha igen sűrűn használjátok?Mert az drága mulatság (saját tapasztalat).Igaz most nem kell fűteni a picire de egyszer eljön a tél.Ha szülők tudnak segíteni (étel) az nagyon jó.
Boldog babavárást és problémamentes szülést kívánok!
31 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!