Kismamák, nektek a 12. heti uh-on látták a baba nemét?
Igen látták és én is a kukit. Bár nem mondták biztosra. Azóta is fiú maradt elég jól mutatja magát mindig.
26hkm
12 hetesen és 4 naposan azt mondták kisherceg,most már 2 éves kisfiú.
Most 14.hétben vagyok a kistesóval és 11hetesen és 5 naposan a genetikai Uh-n mondta a doki h Ő úgy látja h kisfiú.Többször visszatért oda és vagy 4-szer más-más szögből is megnézte és mindig azt mondta h kisfiú.
Nagyon jó minőségű Uh volt még az arcát is lehetett látni.
Majd meglátjuk h eltalálták-e vagy sem.Majd megírom 1 hét múlva.
Lányomat fiúnak tippelték 12 hetesen, most a második babánál azt mondta a doki, hogy nem is mond semmit, mert 50-50% még ilyenkor, hogy eltalálják. Nagyon egyformák ilyenkor még a nemi szervek, van egy könyvem is gyönyörű képekkel, ott is mutatja a két nemet 12 hetesen és totál egyformák:) Akinek megmondták és úgy is lett, azt csak szimplán eltalálták, ezt mondta a dokim is:)
Nekem még 16 hetesen sem tudtak mondani semmit, most vagyok 19 hetes, holnap megyünk 4D-re, remélem ott már tudni fogjuk! Türelem!:)
Én sajnos nem tudtam a 12. hetin!
De sok mindenkinek megmondják, az esetek nagy részében a fiúknál! :)
Én sem tudom még mi lesz a pocaklakóm, a dokim nem akart még mondani semmit!
Holnap megyek újra! :)
Azért szorítok, hátha neked megmondják! :)
22hkm
Egyszer sem kérdeztem meg 12 hetesen, nehogy csalódjak. 14-15, de inkább a 16.héttől érdemes megkérdezni.
Harmadik babát várom.
Ha meg is kérdezed, ne éld bele magadat.
Az én dokim nagy uh-mester, de a 12.héten soha nem mond senkinek semmit a nemről.
Én türelmes vagyok.:)
De valljuk be nincs olyan anya aki nem szeretné tudni,főleg az első kis pocakbúvár nemét.<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!