Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik voltak a legelső tüneteite...

Mik voltak a legelső tüneteitek babásan?

Figyelt kérdés

Mondjuk még teszt elött. Nekem két nap múlva lenne esedékes a mesim.Nagyon sok tünetem van mégis ,nem is értem.NEm beképzelem van már három gyermekem és igazából nem is görcsőltem rá babára,de mindig is szerettem volna egy negyediket majd egyszer ..

Napok óta rettenet álmossaág van rajtam ,hidegrázás,pattanásaim lettek,mellem érzékeny,és már elkezdődött pl enyhe hányinger .Füstőlt sonkát evett a család ,amit múlt héten még imádtam ,annak még az illata is kibirhatatlan volt erős hányinger tőrt rám.

Igazából nem voltam az a nagy tesztes sosem ,biztos jelek után mentem is a dokihoz .:) De ha mégis tesztelnék akkor mikor tegyem ? :O

2012. ápr. 16. 20:48
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Neked hogyan derült ki,hogy a pocidban van a kis csoda?:O <3
2012. ápr. 26. 17:46
 22/30 anonim ***** válasza:

Mi terveztük és rajt voltunk a baba témán 6 hónapig.A 6.hónapban furcsán éreztem magam.Nagyon fájt a mellem elötte ilyet még nem éreztem.Hányinger,szédülés,émelygés.És vártam a nemvárt napomat amit 28.-ára vártam.Számolgattam-számolgattam és 29.-én jöttem rá,hogy nem jól számoltam és 24.-én volt a nem várt napom.Éjszakás voltam egész reggelig nem pisiltem,hogy biztos sikerüljön a teszt.:D

Megvártam míg kinyit a gyógyszertár,és vettem tesztet.

Alig vártam,hogy megcsinálhassam.Megcsináltam és 3 mp alatt két erős csíkot mutatott.Én meg kiabáltam-Lesz baba,lesz baba.És sírtam.Nem hittem el.:)Aztán nem bírtam magammal elmentem orvoshoz-utána uh-ra de olyan korán mentem,hogy csak petezsákot sejtettek.Visszakellett mennem 1 hét múlva és akkor voltam 5 hetes és a kis csöppem 5mm-es.<3

2012. ápr. 26. 22:06
 23/30 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy :)

Köszönöm,hogy megosztottad velem <3

Nincs is szebb dolog a világon egy gyermeknél :))

Most hogy vagytok ?

2012. ápr. 27. 21:18
 24/30 anonim ***** válasza:
Most hétfön lesz 11 hetes.És a 8. héttől alig vannak rosszulléteim.De a 8 hét elég rosszul telt.:(Nagyon ritkán émelygek és szédülök.:DEnnek örülök.
2012. ápr. 27. 21:34
 25/30 A kérdező kommentje:
Igen én is jobban érzeném magamat a reggeli hányingerek (hányás 1-szer volt ) és az állandó fáradtságérzet nélkül .:)Egyébként ne vészes .:))
2012. ápr. 28. 07:55
 26/30 A kérdező kommentje:
nem *
2012. ápr. 28. 07:56
 27/30 anonim ***** válasza:
Nekem ált.esténként van a hányinger nagy ritkán.És nappal szédelgek,de nem bánom csak a csöppségem legyen jól.<3
2012. ápr. 28. 09:35
 28/30 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy nálam is van esti hányinger ,sőt elözőleg kicsi lányomnál csak és kizárólag este volt .:))Igen a lényeg valóban az ,hogy a kicsik jól legyenek :) <3 Nevek vannak már kilátásban ? :O <3
2012. ápr. 28. 22:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Igen vannak:Erik vagy Lora.Nálatok?
2012. ápr. 29. 10:57
 30/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szép nevek :) Konkrét még nincsen ..
2012. máj. 10. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!