Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok,6 hetes vagyok....

Babát várok,6 hetes vagyok. Gravidát szedek, válthatok elevitre? Vagy inkább ez maradjon, ha már ezzel kezdtem?!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Mennyibe kerül ez a hipp natal? Nekem a dokim egyátalán nem mondta, csak a másik 3 szokásosat... Miért nem azt ajánlják, ha az természetes anyagot tartalmaz???

2012. ápr. 17. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:
A Brendonban vettem legutóbb, ott 1750Ft-ba került, és 20 napra elegendő,ha mindennap iszod!
2012. ápr. 18. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Én ma kezdtem a Gravidát.(6hetesen)

Az első babámnál végig Elevitet szedtem,de túl sokat híztam.

Második babámnál Femibiont és nagyon meg voltam elégedve vele,csak piszok drága,de megtehettem akkor.

Most a Gravida az ami megfizethető nekem.

Elevitet semmiképpen sem ajánlanám!!Főleg,hogy nincs benne,jód.

Amúgy a Femibionból meg hiányzik a vas magnézium és még pár fontos dolog most nem jut eszembe,ezért is jobb a Gravida most!!

Amúgy majd a 12.héttől kiegészítem omega 3 hajolaj kapszulával a vitamint így majdnem ott vagyok mint a Femibionnal. :)

2012. jún. 8. 20:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, és igen, én is maradtam a Gravidánál :)
2012. jún. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!