Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szedték a Gravidát és...

Akik szedték a Gravidát és rosszul voltak tőle, milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
Amíg nem tudtam,hogy terhes vagyok előtte szedtem a multivitamint amit a dm-ben lehet venni 100db-os!Aztán mikor kiderült és elmentem először védőnőhöz megmutattam mit szedek és mondta,hogy jó ez a vitamin mert ami fontos és kell a baba fejlődéséhez megvan benne de azt mondta ha elfogy akkor gravidát szedjem!Elkezdtem szedni és 1hétig semmi bajom nem volt rosszullétek sem voltak és utána rosszul voltak sokszor!Volt mikor egész nap erős hányinger volt és étvágyam sem volt nem bírtam enni!És ez így megy de már nem minden nap van így!Legtöbbször este jön rám a hányinger!Szerintetek a terhesség miatt vagy a gravida?
2012. márc. 6. 09:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mindkettőtől lehet, csak akkor derül ki, ha abbahagyod a gravidát, és megnézed, hogy szűnnek-e a tünetek. Vagy szedj mellé b6 vitamint.
2012. márc. 6. 09:37
 2/17 anonim ***** válasza:
Fiammal csak este volt hányingerem nem szedtem vitamint. Lányommal szedtem a gravidát, de piszok hányingert csinált és tuti, hogy az volt..mert amint abbahagytam két nap múlva megszűnt a hányinger, vártam egy hetet újra próbáltam ismét hányinger, így ismét abbahagytam, aztán a 30.hét körül úgy döntöttem beszedem a maradékot ha már megvettem, újra hányinger, így fogtam és a kukába vágtam:) a doki azt mondta nem volt a szervezetemnek rá szüksége, megkapott mindent a táplálékkal.
2012. márc. 6. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:

Igaz én nem Gravidát szedtem, hanem Elevitet, de szerintem 1 kutya.

8 hónapon keresztül szedtem..Szinte minden nap hánytam, és a napjaim fele azzal telt, hogy émelyegtem.Nekem eszembe se jutott, hogy a vitamintól lehet.Gondoltam na ez van, ilyen a terhesség.Az utolsó hónapban abba hagytam, mert nem akartam óriás gyereket. :) És láss csodát...mint ha elvágták volna a rosszullétemet.

Megfogadtam, hogy még egyszer tuti, hogy nem szedek semmit.

2012. márc. 6. 10:05
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor abba hagyom még van 2db belőle és ha nem lesz hányinger akkor biztos,hogy a gravida!Elevitet nem akarok szedni mert sokan mondják,hogy hízni lehet tőle!Akkor gravida helyett mit szedjek!Persze a zöldtség és a gyümölcsökön kivül?

2012. márc. 6. 10:19
 5/17 anonim ***** válasza:

Femibiont vagy Matruellet. :)

(Hízni, vitamintól - sem az anya, sem a baba nem tud. Étvágyat csinálhat, többet nem.)

2012. márc. 6. 10:25
 6/17 anonim ***** válasza:
ha még létezik, akkor van egy olcsó terhesvitamin, pregnavit. gravidától én rosszul voltam, de közvetlenül utána, ahogy bevettem, nem egész nap. persze maga a terhesség is ráerősített. utóbbitól nem volt semmi bajom
2012. márc. 6. 10:56
 7/17 anonim ***** válasza:

Szia

A 3. válaszoló vagyok.

Csak azért írok még, mert én 9 kilót híztam a terhességem alatt, úgy, hogy ez a hízásos dolog nálam nem igaz.Igaz lehet azért mert annyit voltam rosszul, nem tudom.

De ettől függetlenül nem ajánlom az elevitet!!!!

2012. márc. 6. 11:16
 8/17 anonim ***** válasza:

találtam tájékoztatót arról, amit az előbb említettem:

[link]

én amikor vettem, általában nem volt gyógyszertárban (gondolom mert sokan nem ismerik), de rendelésre, másnapra megérkezett

2012. márc. 6. 11:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Én sajnos minden bogyós terhesvitamintól rosszúl voltam, mindegy volt milyen. Nekem csak a Hipp Natal jött be, ez egy természetes gyümölcskivonatot, vitaminokat tartalmazó, terheseknek készült ivólé szerű szirup.
2012. márc. 6. 11:50
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Tegnap este bevettem egy gradvidát és 1óra múlva rosszul lettem!Erős hányinger,émelygés!Ma már nem veszem be és majd kiderül,hogy a gravida okozza vagy a terhesség!De a terhességem elején ennyire hányingerem nem volt amikor még nem szedtem.Akkor csak multivitamint szedtem!Most 18hetes kismama vagyok!Lassan a felén túl leszek!
2012. márc. 7. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!