Akik szedték a Gravidát és rosszul voltak tőle, milyen tünetei voltak?
Igaz én nem Gravidát szedtem, hanem Elevitet, de szerintem 1 kutya.
8 hónapon keresztül szedtem..Szinte minden nap hánytam, és a napjaim fele azzal telt, hogy émelyegtem.Nekem eszembe se jutott, hogy a vitamintól lehet.Gondoltam na ez van, ilyen a terhesség.Az utolsó hónapban abba hagytam, mert nem akartam óriás gyereket. :) És láss csodát...mint ha elvágták volna a rosszullétemet.
Megfogadtam, hogy még egyszer tuti, hogy nem szedek semmit.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor abba hagyom még van 2db belőle és ha nem lesz hányinger akkor biztos,hogy a gravida!Elevitet nem akarok szedni mert sokan mondják,hogy hízni lehet tőle!Akkor gravida helyett mit szedjek!Persze a zöldtség és a gyümölcsökön kivül?
Femibiont vagy Matruellet. :)
(Hízni, vitamintól - sem az anya, sem a baba nem tud. Étvágyat csinálhat, többet nem.)
Szia
A 3. válaszoló vagyok.
Csak azért írok még, mert én 9 kilót híztam a terhességem alatt, úgy, hogy ez a hízásos dolog nálam nem igaz.Igaz lehet azért mert annyit voltam rosszul, nem tudom.
De ettől függetlenül nem ajánlom az elevitet!!!!
találtam tájékoztatót arról, amit az előbb említettem:
én amikor vettem, általában nem volt gyógyszertárban (gondolom mert sokan nem ismerik), de rendelésre, másnapra megérkezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!