Akik szedték a Gravidát és rosszul voltak tőle, milyen tünetei voltak?
A Gravida okozza a hányást, émelygést. Én is szedtem a meddőségi kezelés alatt, tehát még nem voltam terhes. Amikor bevettem, utána rendszeresen hánytam, csak pár nap múlva esett le, hogy a vitamintól. Abba hagytam, és a hányás is elmaradt.... Egy ismerősöm ugyanígy volt.
Most, hogy terhes vagyok Elevitet szedek és semmi bajom tőle.
29+1 hkm
Szerintem szedj Elevitet, vagy Femibiont, én mindkettővel meg vagyok elégedve. A Femibion kicsit drágább, ezért váltottam Elevitre. A multivitaminnal sem ártasz, viszont azokban a vitaminok, nyomelemek stb (pl. folsav, vas)... aránya nem úgy van kitalálva, mint a kimondottan terhes vitaminokban.
29+6 hkm
Én az elevitet semmiképpen nem ajánlom,piszok nagy étvágyat csinál. Hogy hízni nem lehet tőle?? Hát,de étvágyat azt csinál rendesen,vagyis több evés,több hízás.
Leteszteltem mind a 3vitamint úgyhogy van összehasonlításom.
1.baba végig elevit és sokat híztam 3930g-os baba HIÁNYZIK belőle a JÓD
2.baba femibion és LadeeVit(hasonló mint a femibion,van pluszba benne omega) válogatva egyik nap ez másik nap az. 4000g-os baba Femibionba nincs VAS és MAGNÉZIUM SE
3.most kezdtem a Gravidát szedni még nincs semmi rossz tünetem (valóban a legteljesebb vitamin) és árban se rossz
Próbáld meg a LadeeVit-et baráti áron van és tartalmaz Omegát ami nagyon fontos!! Csak a femibion 400-asban van omega de a piszok drága.
Ez 3300ft/30 kapszula,most akciós a www.almapatika.hu gyógyszertáraiban (32db biztos van belőle)
Gravidához: Azt mondták,hogy szigorúan evés után kell bevenni mert éhgyomorra tuti hány ingered lesz tőle!! Talán ez segít.
Szerintem a multivitamin jó,de ha hozzáveszel még vasat és folsavat a patikába ugyanott vagy árban. Na meg biztosan nem olyan arányba vannak benne a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!