Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szedték a Gravidát és...

Akik szedték a Gravidát és rosszul voltak tőle, milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
Amíg nem tudtam,hogy terhes vagyok előtte szedtem a multivitamint amit a dm-ben lehet venni 100db-os!Aztán mikor kiderült és elmentem először védőnőhöz megmutattam mit szedek és mondta,hogy jó ez a vitamin mert ami fontos és kell a baba fejlődéséhez megvan benne de azt mondta ha elfogy akkor gravidát szedjem!Elkezdtem szedni és 1hétig semmi bajom nem volt rosszullétek sem voltak és utána rosszul voltak sokszor!Volt mikor egész nap erős hányinger volt és étvágyam sem volt nem bírtam enni!És ez így megy de már nem minden nap van így!Legtöbbször este jön rám a hányinger!Szerintetek a terhesség miatt vagy a gravida?
2012. márc. 6. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A Gravida okozza a hányást, émelygést. Én is szedtem a meddőségi kezelés alatt, tehát még nem voltam terhes. Amikor bevettem, utána rendszeresen hánytam, csak pár nap múlva esett le, hogy a vitamintól. Abba hagytam, és a hányás is elmaradt.... Egy ismerősöm ugyanígy volt.

Most, hogy terhes vagyok Elevitet szedek és semmi bajom tőle.

29+1 hkm

2012. márc. 7. 15:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Pár napja nem szedem a gravidát és nem vagyok annyira rosszul!De néha van hányingerem de gondolom a terhesség miatt van!Amikor a gravidát szedtem nagyon erős hányingereim voltak!Nem fogom szedni tovább!Szerintetek baj lenne ha multivitamint szednék?
2012. márc. 11. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem szedj Elevitet, vagy Femibiont, én mindkettővel meg vagyok elégedve. A Femibion kicsit drágább, ezért váltottam Elevitre. A multivitaminnal sem ártasz, viszont azokban a vitaminok, nyomelemek stb (pl. folsav, vas)... aránya nem úgy van kitalálva, mint a kimondottan terhes vitaminokban.

29+6 hkm

2012. márc. 12. 13:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor szedek elevitet!
2012. márc. 12. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Én az elevitet semmiképpen nem ajánlom,piszok nagy étvágyat csinál. Hogy hízni nem lehet tőle?? Hát,de étvágyat azt csinál rendesen,vagyis több evés,több hízás.

Leteszteltem mind a 3vitamint úgyhogy van összehasonlításom.

1.baba végig elevit és sokat híztam 3930g-os baba HIÁNYZIK belőle a JÓD

2.baba femibion és LadeeVit(hasonló mint a femibion,van pluszba benne omega) válogatva egyik nap ez másik nap az. 4000g-os baba Femibionba nincs VAS és MAGNÉZIUM SE

3.most kezdtem a Gravidát szedni még nincs semmi rossz tünetem (valóban a legteljesebb vitamin) és árban se rossz

Próbáld meg a LadeeVit-et baráti áron van és tartalmaz Omegát ami nagyon fontos!! Csak a femibion 400-asban van omega de a piszok drága.

Ez 3300ft/30 kapszula,most akciós a www.almapatika.hu gyógyszertáraiban (32db biztos van belőle)

Gravidához: Azt mondták,hogy szigorúan evés után kell bevenni mert éhgyomorra tuti hány ingered lesz tőle!! Talán ez segít.

Szerintem a multivitamin jó,de ha hozzáveszel még vasat és folsavat a patikába ugyanott vagy árban. Na meg biztosan nem olyan arányba vannak benne a dolgok.

2012. jún. 8. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok a a LaadeVit akciósan 2349ft egy ezressel kevesebb most.
2012. jún. 8. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet így általánosítani, hogy az Elevit étvágyat csinál, és hízni lehet tőle. Én azt szedtem a terhességem alatt, és mindösszesen 8kg-ot híztam.... a lányom pedig 3130g-al és 54cm-el született.
2012. jún. 29. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!