Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan második...

Van köztetek olyan második babáját váró anyuka aki már extrém korán érezte a baba moccanását?

Figyelt kérdés

majdnem 11 hetes vagyok, második babával.

lányomat 13 hét végén éreztem először és onnantól naponta, ilyen pici kis rugásokat, néha meg bugyborékolásokat.

tegnap éjjel éreztem először azt hogy a bal oldalamon legalul vmi berángott nem tudok jobb kifejezést rá.

de azóta is éreztem már 2 szer legalább..

nem bírom elhinni hogy ő az..

a beleim meg nem szoktak mozogni, ezért furcsállom, na meg legalul?...

2012. ápr. 15. 07:27
 1/8 anonim ***** válasza:
14%

èn az elsöt 16 hetesen kezdtem el érezni egy bizonyos pózban csak.

Másodiknál ugyan ez volt kb 11 hetes lehttem és nekem is nehéz volt elhinni, de tuti az volt. de ez azért nem olyan mint a 16-ik héttöl, onnnatól tényleg naponta többször volt.

viszont ami fura hogy ez a bébi vagy nagyon izgága lesz, vagy jobban érzem. lányomnál volt hogy elkellett feküdnöm meg tejet inni akár a 30-ik héten is mert fél napokat nem éreztem. most nem kell figyelnem mert mindig jól megrugdal, söt azt is megfigyeltem ha lányom oda bújik a hasamhoz akkor a bébi-bébi is elkezd mocorogni, ami megint meglepö.

2012. ápr. 15. 07:35
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem őt érezted! :) Második terhességemmel már én is a 11. hét körül éreztem a mocorgásokat, és tuti az volt, mert hétről hétre jobban éreztem. Boldog babavárást!
2012. ápr. 15. 07:50
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Szia. Én most a harmadikat várom és én is éreztem már valamit a 11-ik héten. Nem akartam elhinni,de így volt. Hol éreztem,hol nem. A másodikat a 13-ik héten éreztem így buborékolni.
2012. ápr. 15. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Lányomat 18. héten éreztem először,most a második picurt 12 hetesen éreztem határozottan. Két erős rángás, bögdösét:)

Azóta hol érzem, hol nem,de 12. hét óta be-be jelentkezik.

Most 18 hetes vagyok.

2012. ápr. 15. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Szemeremdomb mogott erzed? Ha igen, akkor lehet a baba. Ha feljebb, akkor nem a baba mert a mehed meg kent van.

Masodik babat 13 hetesen es par naposan ereztem eloszor, elsot 17 hetesen.

Ket eves a kicsi is mar es a terhessegek ota en olyan szinten erzekeny vagyok a hasamra, hogy minden aldott nap erzem a legaprobb belmozgast is este, ha lefekszem, szoktunk is viccelosni a ferjemmel, hogyha terhes lennek, akkor ezt mar a babara fognank. De egyreszt nem vagyok terhes, masreszt meg szemeremdomb es koldok kozott erzem ezeket, foleg oldalt, szoval csak siman szenzitiv lettem a mozgolodasra.

2012. ápr. 15. 12:51
 6/8 A kérdező kommentje:

sziasztok !

bocsi hogy nem reagáltam de ahogy kiírtam a kérdést bekrepált a gép..most javult meg.

szóval azóta 2 szer éreztem a köldök alatt, a szeméremdomb felett kicsivel, és rendesen "belémrúgott"..

egyébként is látszik már fekve a hasam hogy domborodik..

nem teljesen 11 hetes vagyok hanem 10 + 5 napos..

elvagyok ájulva..de ezek szerint tényleg a baba :)

köszi a válaszokat, hát akkor hozzákell hogy szokjak , nektek is boldog babavárást

2012. ápr. 15. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Huh, akkor viszont nezzen meg doki uh-n, mert elegge el lehet szamolva a terhessegi korod. 10-11hetesen konkretan anatomiai keptelenseg lenne magzatmozgas ott, ahol irtad, a mehnek ennyi idosen meg szemeremcsontmovott kellene lennie. Ha mar ott fent rug a babad es mar a mehed is ott gombolyodik, akkor 14-15 het korul van a terhesseg, szoval ez a vizsgalatok miatt nagyon nemmindegy. Voltal mar dokinal?
2012. ápr. 15. 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:

voltam dokinál.

9 + 2 napon minden rendben van, akkor 25 mm volt.

ma is éreztem a köldököm alatt 2 szer

a kislányomat is már a 13 héten éreztem először.

nem hiszem hogy el van számolva, de majd jövőhéten kiderül akkor megyek a 12 hetes ultrahangra,

2012. ápr. 16. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!