Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek extrém későtt jött ki...

Akinek extrém későtt jött ki a foga, hány hónapos volt a baba?

Figyelt kérdés
Nem küldtek el valami vizsgálatra? Vagy nem mondták, hogy mi lehet az oka?
2010. okt. 21. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Fiamnak egy éves kora után jött ki a az első foga. Illetve az első kettő, és nem is a hagyományosan az alsó kettő volt, hanem a felső. Utána megint soká semmi. És nyáron 18-20 hónaposan villámgyorsan jött ki neki az összes többi. Most két éves és már csak két foga hiányzik. :)
2010. okt. 21. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, és mégy annyit, hogy nekünk a doktornőnk kálciumot írt fel egy éves kora után.
2010. okt. 21. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Szomszéd kiscsajnak 1 évesen, de rögtön 1 hét alatt 12 fogat letudtak. :)
2010. okt. 21. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is min. 12 hóanpos volt, de ha látszik a fog kezdemény az iny alatt, akkor ezzel nincs semmi gond, nem is aggódott senki egy percig se, én se, a doki se.
2010. okt. 21. 14:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Látszik neki az alsó kettő már szerintem az ínyében és a doki se mondott eddig még semmit.

Igaz nekem és az apjának is elég későn, 1 évesen jöttek ki a fogaink, lehet örökölte.

2010. okt. 21. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb egy héttel az első szülinapja után jött ki az első foga. Most 14 és fél hónapos és 6 foga van.
2010. okt. 21. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Örökölhető, legalábbis nekem ezt mondta a doktornő. A fiam 11 hós lesz nemsoká, és 2 napja vettem észre, hogy alul kibújt a foga (még csak épp látszik a hegye). Apának egy éves kora után jött ki az első, tőle örökölte.
2010. okt. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!