Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS kismamik, mi lehetett ez,...

SOS kismamik, mi lehetett ez, ezt is a manó csinálta?!

Figyelt kérdés
Egy kisebb lökést éreztem a pocakomban, fent olyat mintha valaki az ujja hegyével jó erősen megnyomta volna belülről a méhemet, majd egy kis pukkanást is hallottam. Magzatvíz nem folyik, más is érzett ilyen magzatmozgást??? Én még soha, olyan fura volt... 36-37 hetes vagyok.
2012. ápr. 14. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, szerintem a borda közés nyomodik be valami és az csinálja.
2012. ápr. 14. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tegnapvolt ilyen,ésa pukkanás is,én is amagzatvizet vártam...De nem jött :)

Én is 36 hetes múltam!

Nekemaz elsővel is volt ilyen,végül fájásokkal kezdtük,mikor élesben ment 39+4nél!

Mikorra vagy kiírva?

Én május 10-re!

2012. ápr. 14. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is május 10! :)))Hát ez picit megnyugtató, azóta is mocorog a szokásos módon, meg csuklott is, de ezt a pukkanásos dolgot nem tudtam mire vélni...
2012. ápr. 14. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:

:):):)

Lehet csak belenyomakodott agyomrunkba és ott buborékolt valami...

Nekem is feszt mozog...

Te szedsz még magnéziumot?Én még csütörtökig engedélytkaptam!Nálunk apa nincs itthon,majd csak április legvégén ér haza,úgyhogy próbálom húzni az időt...mert két évesa nagyobb és jó lenne ha Apa meg kicsi lánya lenne itthon együtt míg mi bent vagyunk!

2012. ápr. 14. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Elvileg már nem, de képzeld, tegnap rendesen 5-6 percenként görcsöltem egy órán át... Így tegnap bevettem kettőt, meg ma is egyet... És szerintem még holnap is fogok, mert ma sem volt az igazi. Félek egy picit, bár már közel 3 kg és 50 cm, tehát nem kicsi a hölgy, de nem is tudom, azért még maradhat bent. :))
2012. ápr. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!