Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor még nem tudtátok, hogy...

Amikor még nem tudtátok, hogy várandósok vagytok, tettetek olyat, amit nem szabadott volna? (gyógyszer, forró fürdő stb. )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 14:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én sem tudtam, hogy várandós vagyok, és a fogantatás napja után 1 héttel arcüreggyuszira kaptam antibiotikumot. 4 napig szedtem. E miatt aggódom, és persze minden túlhajtott nap után forró fürdőt vettem, rengeteget dolgoztam, 20 kg-os gyerekemet emelgettem, ami nem ajánlatos. Most 14 hetes várandós vagyok. A gyógyszer miatt aggódom. Igaz, mondtam a dokinak anno, hogy babát tervezünk, és talán teherbe is estem 1-2 hete, erre írta fel a Suprax-ot. Remélem minden rendben lesz velünk, mint veletek kedves válaszolók.
2012. ápr. 14. 16:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
cigiztem, alkoholt is ittam talán és akkor még szedtem az antidepresszánst:)
2012. ápr. 14. 17:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! És most mennyi idős a gyermeked? Remélem teljesen egészséges!
2012. ápr. 14. 18:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm mandulaműtéten volt, altatás, fájdalomcsillapítók...

Másik pedig az anyajegyeit szedette le, azt sem szabad terhesen!

2012. ápr. 14. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én január 3.-án teszteltem pozitívat....

A szilvesztert végigbuliztam, cigi, alkohol mindkettőből nem kevés.

Egészséges 7 hónapos a kisfiam

2012. ápr. 14. 21:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, persze, egészséges, 3,5 éves. amikor megtudtam terhességet, bbahagytam a gyógyszert és egyáltalán nem dohányoztam:)
2012. ápr. 14. 23:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Volt cigi, kave, keves alkohol, nyugtato, vernyomascsokkento, antibiotikum.

A dokim anno azt mondta, hogy az a baba, aki a fogantatastol a nemvartig tuleli ezeket a "dorbezolasokat", az tuti egeszseges lesz, ha meg elmenne, akkor az valsz amugy is elmenne. Az egeszseges lanyom mar elmult 2 eves.

2012. ápr. 14. 23:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
én szaunáztam meg ittam. nem foglalkoztam azzal hogy késett, mert vizsgaidőszakba vagyok és gondoltam megint csak az idegesség miatt késik, mert máskor is volt így. 3 hetes késéskor csináltam tesztet, és nagyon megrémültem, mert előtte 2 nappal meg előtte nap is ittam alkoholt mert buli volt a ballagás miatt. most vagyok 8 hetes és eddig minden rendben, remélem marad is
2012. máj. 24. 10:44
 19/19 anonim válasza:
100%
Ez elég érdekes téma! Én februárban a szabadságomra hazautaztam (Londonban élek) repülő, átvilágitás stb. meg a két hétbe ami belefér minden nap buli, részegedés a haverokkal, családdal, cigi kb. kartonszámra, aztán repülés vissza stb. Akkor derült ki, hogy hat hetes terhes vagyok. Nagyon megijedtem, de mostmár nyugodt vagyok, semmi baja, a 25. hetet tapossuk és minden rendben levőnek tűnik :)
2012. júl. 6. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!