Valami baj van a picivel vagy velem?
szia.
én a második babámat várom, az elsővel Femibiont szedtem,semmi bajom nem volt tőle, a hányinger kb a 15 hétig tartottak + ami ezzel jár.
kislányom már 2 éves.
most 10 hetes kismama vagyok újra, eddig Gravidát szedtem de nagyon rosszul voltam tőle ezért lecseréltem a Ladeevit vitaminra amitől jól vagyok mostmár..
nem a terhesvitaminoktól fejlődik jobban a baba, hanem attól ha egészségesen eszünk, sok zöldséget, gyümölcsöt.
én is csak megnyugtatésképp szedem ezt a vitamint mert sok a folsav benne, omega stb.. amit nem biztos hogy minden nap beviszünk a szervezetbe..
én a 12 hétig fogom szedni a vitamint, utána már csak 2 naponta..
szóval konzultálj erről a védőnőddel hogy mit javasol neked..
Nem a vitamintól fejlődik a baba jobban, fontos sok minden. Van aki nem is szed vitamint, csak jobban odafigyel mit eszik.
Én rosszúl voltam a Gravidától és az Elevittől is, nem mertem több bogyósat kipróbálni, Hipp Natalt ittam ezután és semmi bajom nem volt. És a kicsik is szépen fejlődtek, pedig az ikrekkel pl csak két naponta szedtem, ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!