Velem van a baj? Ennyire dúlnának a hormonok bennem?
Nálunk ugyanez a helyzet.Azt érzem,hogy nem érti meg a párom,hogy terhes vagyok.Ezzel nem kifogásolni szeretnék bármit is,mert dolgozom,főzök,takarítok(az utóbbi bevallom párszor elmaradt,mert már a végkimerülésnél jártam),de igenis szükségem van a segítségre ,a támogatásra és a törődésre.Annyira jól esne csak egy gyengéd kis érintés is ilyenkor.Nem tudom sajnos megértetni vele sehogy sem,rettegek,hogy mire jön a baba szétmegyünk,pedig még soha senkit nem szerettem ennyire,mint őt!:(Sok oldalt olvastam a neten ilyen problémákkal kapcsolatban és rá kellett döbbennem,hogy nagyon sok helyen így megy ez,mint nálunk.Én már csak bízni tudok benne,hogy minden a helyére zökken ,amint vége a terhességnek és visszanyerjük régi önmagunkat.
Valahogy bírjátok ki,szurkolok nektek!
Szia!
A következő UH-ra vidd magaddal a párodat! És mikor majd meglátja azt az izgő-mozgő gyermekét meg fog lágyulni a szíve is. Az én férjemben is valószínűleg akkor tudatosult igazán, hogy apa lesz és azóta szinte minden nap elmondja, hogy már annyira várja, hogy megszülessen az ő kisfia. :)
Addigis kitartást, minden jóra fog fordulni.
Üdv: 25 hkm
Így elég macerás a közös UH összehozása. Esetleg érdeklődj más helyen is, hogy mikor van babamozi. Nem tudom, hogy merre laksz, de Budapesten az Uzsoki kórházban 8000 Ft a 4D, kapsz képet is és DVD-t is. Az ára nem tartalmazza a DVD árát, azt vagy viszed vagy 300 Ft-ért lehet venni. Hétfő délután van, de egyeztetni kell telefonon.
Bemásolom neked a linket is: [link]
Üdv: 4. válaszoló
egyébként szörnyedjetek el, nálunk ilyen árak vannak:
4D ultrahang vizsgálat - 10.000 Ft
DVD rögzítés - 2000 Ft
nyomtatott állókép - 1000 Ft/db
Egyébként lehet, hogy kicsit te reagálod túl a dolgokat, nem? Bár én is szoktam. Írtad, hogy nem dolgozol, nem vagy túl sokat egyedül? Gondolom, hogy ha egész nap otthon vagy, várod, hogy a párod hazaérjen és akkor elvárnád, hogy csak veled foglalkozzon (ne számítógépezzen). De ez a terhesség előtt is így volt? Vagy akkor nem zavart, ha munka után kicsit a hobbijának is él? Nem kötekedni akarok, megértelek.
Csak a férfiakat is meg kell érteni, ők nem mindig megértőek. Biztosan sokszor nem is érti, hogy mi a bajod és hogy mi a rossz abban, hogy kicsit gépezik a meló után. Beszéld meg vele higgadtan, hogy kicsit több figyelmességre, törődésre vágysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!