Velem van a baj? Ennyire dúlnának a hormonok bennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Négy hónapos terhes vagyok, teljesen el vagyok keseredve. Én nem veszem észre magamon, hogy mindenbe belekötnék, de ami zavar, vagy bánt, azt igenis szóvá teszem. A párom mióta megtudtuk, hogy babánk lesz, egyáltalán nem érzem úgy, hogy tolerálná a dolgaimat. Pedig nem kell neki sokat, csak ezeket kéne megértenie, hogy terhes vagyok és nem önszántamból sírok mindenen. Sok dolog zavar, többek között az is, hogy folyamatosan kételkedik bennem, mióta nem dolgozom. Hogy haragszik rám azért, amiért nem vettem fel a telefonomat, (le volt némítva, mert hivatalos helyen voltam és kiment a fejemből, hogy visszakapcsoljam) mert nem ugrok neki minden kis szavára, kérésére, sorolhatnám. Én annyit kértem tőle, hogy ne dobálja szanaszét a lakásban a ruháit, mert nem a legjobb móka szedegetni őket innen-onnan. Azt is kértem, hogy hanyagolja a számítógépet, mert nagyon rosszul esik, hogy hazajön a munkából és miután megkapja a vacsorát, az neki az első dolga, hogy oda ül. Mióta babás vagyok nem szeretkeztünk, lehet ez is a problémája, de mégis ő nem akarja a dolgot. Eddig alig veszekedtünk, nagyon jól megvoltunk. Igaz voltak kisebb összezördüléseink, de mindig törekedtem arra, amit anyukám mondott, hogy ne hajtsuk álomra a fejünket úgy, hogy haragszunk egymásra.. Tegnap ez azonban megdőlni látszott, mert kérdeztem tőle valamit, ami gondolom nem tetszett neki, nálam pedig teljesen eltört a mécses, mérges voltam rá és sírtam. megkérdezte aztán később, hogy hol a telefontöltője, mire én sértődötten rávágtam, hogy keresse meg, nem sok lehetőség van, ahol lehet. erre felöltözött, fogta magát és elment, majd másfél óra múlva tért csak haza, addig nem vette fel a telefonját, nem válaszolt egy smsre se.. én pedig komolyan elgondolkodtam, hogy ezzel az emberrel éltem én évekig boldogan, zökkenőmentesen, aki most ilyen velem? édesanyám szerint tegyem össze a két kezem, hogy ilyen férfit találtam, aki ennyit dolgozik, hogy a családjának legyen, de én bármennyire is akarom és hálás vagyok ezért, nem tudom csak ezt látni és emiatt kizárni a negatív érzéseimet! lehetséges, hogy tényleg velem van a baj, mert ennyire érzékeny lennék, hogy minden bánt, apró-cseprő dolgok is ( amiket én egyébként nem érzek annak ) ?2012. ápr. 5. 08:38
11/16 anonim válasza:
(Jaj, csak egy kiegészítés, külföldön nem látod ingyen 4D-ben, és ennek az árnak kb a 10x-ese a 4D ultrahang. Vagy lehet, hogy külföldje válogatja, az én tapasztalatom ez.)
12/16 A kérdező kommentje:
2 hete nem dolgozom még csak, táppénzen vagyok, de már most unom magam és inkább vissza mennék, pont ezért. nagyon unatkozom, bár mindig akad teendő a kertben, vagy a házban, mosni, főzni, takarítani, de ezeket leszámítva semmit nem csinálok. én a terhességem előtt megfogadtam, hogy nem leszek egy hisztis hárpia, de úgy látszik mégis azzá lettem. biztos van, amit túlreagálok, mert erre hajlamos voltam a baba előtt is, de most igen. háromszor annyira bántanak olyan dolgok, amikre előtte még talán csak legyintettem vagy fütyültem egyet. mindegy is, próbálok elviselhetőbb lenni, csak rosszul esik sok minden. például nagymamámnak sem lehet semmit sem mondani, nem panaszkodni akarok.. de mesélném neki, hogy fáj a hátam, hogy egész nap aludni tudnék és akkor kapok egy szemforgatást, meg azt, hogy ő hat hónapos terhesen még cserepeket cipelt fel a tetőre... az ő volt, ez meg én vagyok. úgy érzem senki nem néz kismamának, egy kicsit sem akarják megkönnyíteni a dolgaimat, vagy átérezni, amit én.
2012. ápr. 5. 10:39
13/16 anonim válasza:
Kitartás! Panaszkodj a többi kismamának! Ők talán jobban megértik. Az idősek, anyáink, anyósaink valahogy másképp élték át ezt az egészet. Fizikai munkát végeztek még a 8. hónapban is, emiatt nem szoktam panaszkodni nekik én sem.
14/16 anonim válasza:
Negyedik terhességemmel nyugodtan állíthatom, hogy a kismamám mind hisztis p.csák. :DDDDDDD
(én is)
De elmúlik. Apuka is parás, hisz rá fog hárulni a pénzkereset, a családja fenntartása, nem értem miért nem lehet ezt megérteni.
A 4D ára meg nem sok, ezt sem értem, hogy miért irtózatos ez az összeg, Pesten én 13 alatt nem igazán láttam.
És miért ne lehetne egyedül elmenni rá és amikor megvan a felvétel, akkor apának otthon megmutatni?
Egy kicsit több önállóság kellene,
15/16 anonim válasza:
kismamám=kismamák
(amúgy 33 hkm)
16/16 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, elmegyek én egyedül is UH-ra, miért ne mennék? csak irigykedve nézem a sok kismamát, akiknek fogja a kezét a párjuk. igen, én is vágynék rá, hogy eljöjjön velem, hogy élőben láthassa Ő is azt, amit én! ez azért csak nem baj..?
2012. ápr. 5. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!