Hányadik hétig kell ill. szokás a védőnőhöz járni? A héten voltam nála, és habár még 7 hét van a szülésig, szinte lerázóan közölte velem, hogy "hát az októbert ki is hagyhatjuk, majd ha hazaértünk a picivel, értesítsem telefonon. "
Szia! Na, és még azt mondják, az ember forduljon bizalommal a védőnőhöz, mert azért van, hogy segítsen:(
Sajnos már egy ideje hetente kell ellátogatnom tanácsadásra, de sose tudom, kivel találkozok ott, ugyanis folyamatosan helyettesítenek, mert az előző védőnő épp most szült. Kicsit már kezdem unni, hogy 35 hetesen már nem is tudom, hanyadik védőnővel találkozok. ÉÁllítólag már van egy új, aki állandó lesz, de mivel még most végzett a tanulmányaival, még kell egy kis idő, amíg áttanulmányozza a kartonokat, beleszokik a napi ritmusba. Szóval se tapasztalata, se gyakorlata. Nem tudom ki hogy van vele, nekem inkább olyanhoz lenne bizalmam, aki szült és nevel legalább egy gyereket, illetve van már néhány éves szakmai tapasztalata is. Én nem bratyizni szeretnék vele, hanem megfelelő választ kapni az esetleges kérdéseimre. Kicsit tartok attól, hogy egy frissen végzett, tapasztalalan leányzó milyen segítséget tud nekem nyújtani, tanácsot adni a babám gondozásában.
Ezt csak azért írtam, kedves kérdező, mert sajnos mások is vannak hasonló nehéz helyzetben a védőnővel kapcsolatban:(
Igen, sajnos nálunk is utcánként változó, hogy kihez tartazunk. Egyébként 17. kerület, Rákoshegy.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!