Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikrekkel való várandósságod...

Ikrekkel való várandósságod mennyiben különbözött egy egy babás terhességtől?

Figyelt kérdés
Mire kellett jobban figyelned, mit nem csináltál, amit egy sima terhesség alatt igen, menyivel volt "másabb"??
2012. ápr. 14. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre olyannak kéne válaszolni, aki mind a kettőt megélte:-)

Én "csak" ikerterhes voltam. Ami nálunk tuti volt: no sex már első pillanattól, illetve papíron veszélyeztetett voltam, de 8. hónapig dolgoztam. Utána is dolgoztam volna, de annyira nagy volt már a hasam, hogy menni is alig tudtam, ezért maradtam otthon.

Általában az ikres kismamákat a 36. héten befektetik a kórházba. Én nem voltam hajlandó, így a 40. hét elején feküdtem be. Rá három napra megérkeztek a picurik:-)

Szóval szerintem olyan nagyon nagy különbség nem lehet a kétféle terhesség között, max a hasad lesz már 6 hónaposan olyan, mintha mindenórás lennél:-)

2012. ápr. 14. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk a nagyon szűk családban vannak ikrek, 5 éve születtek, és van egy bátyjuk is, aki 2 évvel idősebb náluk. Állítólag semmivel nem volt másabb velük a terhesség, mint a nagyobbal, gyakrabban kellett orvoshoz járni, de ennyi, meg hát nagyobb volt a pocak. Betöltött 40. héten születtek 3 és 2,9 kg-val, egyformán 50 cm volt mindkét baba.

36 hetes km

2012. ápr. 17. 08:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
2012. ápr. 18. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!