Ikrekkel való várandósságod mennyiben különbözött egy egy babás terhességtől?
Erre olyannak kéne válaszolni, aki mind a kettőt megélte:-)
Én "csak" ikerterhes voltam. Ami nálunk tuti volt: no sex már első pillanattól, illetve papíron veszélyeztetett voltam, de 8. hónapig dolgoztam. Utána is dolgoztam volna, de annyira nagy volt már a hasam, hogy menni is alig tudtam, ezért maradtam otthon.
Általában az ikres kismamákat a 36. héten befektetik a kórházba. Én nem voltam hajlandó, így a 40. hét elején feküdtem be. Rá három napra megérkeztek a picurik:-)
Szóval szerintem olyan nagyon nagy különbség nem lehet a kétféle terhesség között, max a hasad lesz már 6 hónaposan olyan, mintha mindenórás lennél:-)
Nálunk a nagyon szűk családban vannak ikrek, 5 éve születtek, és van egy bátyjuk is, aki 2 évvel idősebb náluk. Állítólag semmivel nem volt másabb velük a terhesség, mint a nagyobbal, gyakrabban kellett orvoshoz járni, de ennyi, meg hát nagyobb volt a pocak. Betöltött 40. héten születtek 3 és 2,9 kg-val, egyformán 50 cm volt mindkét baba.
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!