Terhességtől megnyúlt has visszamegy a terhesség után?
Figyelt kérdés
Sovány vagyok, és nem vagyok terhes, de nagyon csúnya műtétes képeket láttam erről éscsak imádkozom, hogy ha egyszer teherbe esek, akkor ne kelljen utána műttetni magam... Az érdekel, hogy magától visszaalakul, vagy mindenképpen kell műtét? Továbbá hogy ez a műtét automatikus szülés után, vagy külön kérnem kell? [link] hihetetlenül csúnyák a rögtön műtét utáni sebek:/2012. márc. 2. 15:24
1/3 anonim válasza:
Sok mindentől függ, hogy milyen lesz a hasad szülés után.
Az biztos, hogy tutti nem automatikus szülés után a műtét. Miért is lenne? Hiszen akkor még nem látszik, hogy vissza fog-e alakulni a hasad vagy sem. Mert persze szülés után 2 perccel nem lesz olyan a hasad, mint terhesség előtt. Sőt, még szülés után 2 hónappal sem.....
2/3 anonim válasza:
Alkat függő, én végig kentem a hasam, nem repedt ki, szülés után a megnövekedett méh nem megy egyből vissza a szoptatástól viszont gyönyörűen összehúzódik gyorsan, 5 hónap múlva olyan volt a hasam mint előtte, pedig nem tornáztam, most megint babát várok remélem ezt se sínyli meg a bőröm ha meg igen akkor majd dolgozok rajta, hátha eltűnik:)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok:)
2012. márc. 2. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!