Kevesebb mint 7 kilót szedtél fel a várandósságod alatt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:43
1/17 anonim válasza:
Nem. 30 hetesen 10 kilóval vagyok nehezebb.
2/17 anonim válasza:
16-ot mindkettővel. Utolsó három hónap volt húzós. Második babánál pl hatodik hónapig híztam 4 kg-ot, majd elkezdődött ugyan az mint az elsővel. Heti egy kg felugrott, pedig odafigyeltem, és nem is ettem többet mint korábban. De szerintem nálam hormonok miatt volt ez, és vizesedtem.
3/17 anonim válasza:
Én 6-ot. Ne kérdezd hogyan, valószínűleg a rengeteg családi gond, idegeskedések miatt.
4/17 anonim válasza:
De ne vonj meg semmit a picitől!
5/17 anonim válasza:
Nem ,most tartok 9kg-nál.Néha bánt,hogy ilyen sok,de vannak dolgok amiknek nem tudok ellenállni,az előző terhességemnél 17kg-ot híztam szülés után 4kg maradt rajtam.2 hónap múlva kevesebb voltam mint a kezdő súlyom.
30+5 hkm
6/17 anonim válasza:
Kb. 5 kg-val gyarapodott a súlyom, mire szülni mentem! A babám tökéletesen egészségesen, 3380 g-mal született és 17 hónapig szoptattam utána! Igaz, hogy a terhesség vége felé 200-220 g szénhidrát diétán voltam! Egyáltalán nem gond, ha nem hízol több tíz kg-t, sőt.....
7/17 anonim válasza:
én 6kg híztam,de eleve 76-ról indultam.a babám 4170g lett.
8/17 A kérdező kommentje:
Aki igen, annak az orvos semmit nem mondott?
2012. ápr. 6. 18:05
9/17 anonim válasza:
Kiderült, hogy elmértem magam, és csak 7 kilót híztam. Remélem maximum 15 kiló leszek :)
10/17 anonim válasza:
9 kg plusszal mentem szülni, amikor a kórházból kijöttünk már csak +2 volt, egy héttel később a kezdő súlyomnál voltam.
Engem végig dicsért a doki, hogy ez a súlygyarapodás teljesen ideális. A gyereken és járulékos dolgokon (méh tömege, magzatvíz, mellek növekedése, lepény... ) kívül csak a visszatartott víz volt rajtam, ami hormonális...
Semmi extrát nem csináltam. Mondjuk nem voltam kívánós, leginkább abban nyilvánult meg a terhesség, hogy jobban kívántam a gyümölcsöt, zöldséget, sovány húsokat... Mázlim volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!